Nordre Aker Budstikke

Skogbrann i Marka

Folk som bor i Kringsjåområdet forteller at de ser røyk fra brannen. Foto: Nadia Arsky

Like før midnatt melder Brann- og redningsetaten om skogbrann i Marka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.07.2017 kl 05:43

MARKA: Like før midnatt tvitrer Brann- og redningsetaten følgende:

– Det er meldt om skogbrann i Nordmarka. Oslo Brann- og redningsetat er på vei med flere brannbiler.

Området Tryvann

Politiet tvitrer også om hendelsen, og at skogbrannen skal være i området Tryvann. Politihelikopteret skal også være på vei.

LES OGSÅ: Brannen herjer i oppgangen, bak dørene er flere familier innesperret

Jobber med slukking

Vaktkommandør Morten Haglund i Brann- og redningsetaten forteller til Nordre Aker Budstikke at det er brenner i skogsområdet.


– Det er en skogbrann i området. Vi kan ikke nå si hvor stort omfanget er, men vi er på stedet og jobber nå med å få slukket med vann, sier han.

Like etter midnatt tvitrer politiet at brannen er lokalisert i et skogsområde ved Midtstuen.

Ifølge Brann- og redningsetaten gjelder dette et begrenset område og det jobbes for å stanse brannen før den sprer seg. Brannen er i et område som er en oppsamlingsplass for tømmer, ved Skådalsbekken.

Yr.no har også varsel om stor skogbrannfare i Oslo-området.

Røyk

Beboere på Kringsjå kan se røyk fra brannen - se bildet - men melder at rundt 00.45 så skal det ha blitt mindre røyk å se.


Like før klokken 02.00 melder Brann- og redningsetaten om at de har kontroll på brannen.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...