Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skogsmaskinen sank i myra

Ikke bare bærplukkere og andre som må passe seg for å synke i myra.

Foto: Foto: Privat

En noe spesiell redningsaksjon på Linderudkollen ovenfor Kjelsås. Hvor mange - og hva - må til for å trekke en tung og stor skogsmaskin opp av myra?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2013 kl 09:59

LINDERUDKOLLEN: I forbindelse med det nye planlagte skianlegget på Linderudkollen, havnet anleggsmaskinen i myra ved Kapteinsputten.

Etter det avisen kjenner til var det ikke bare bare å få dratt maskinen opp igjen heller.

Avisen har fått tilgang til videosnutt av redningsaksjonen.

LES OGSÅ: Gled dere, skifolk

Ble reddet

Anleggsmaskinen ble reddet ut av myra til slutt. Området ble sperret av, og det ble et stort hull etter maskinen, på vestsiden av tjernet Kapteinsputten.

LES OGSÅ: Halv seier for skianlegg i Linderudkollen

Håper de tetter hullet

- Hullet etter skogsmaskinen er der langrennsløypene pleier å gå, og Kjelsås langrenn håper nå på at hullet blir tettet av bymiljøetaten på en eller annen måte, nå som frosten har satt seg, sier Svein Olav Bø i langrennsgruppa.

- Med tanke på all trening som flere klubber driver i løypa rundt Kapteinsputten for sine yngste utøvere, er det av stor betydning at hullet er tettet før skisesongen starter. Løypa rundt tjernet er også mye brukt av alle barnefamiliene som skal lære de minste barna å gå på ski, sier Bø.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...