Nordre Aker Budstikke

Skolesjefen kutter 22 direktørstillinger ned til 5

Marte Gerhardsen bor i Bydel Nordre Aker og har overtatt skolesjefjobben etter Astrid Søgnen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Men ingen skal gå ned i lønn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2020 kl 09:12

OSLO: Skolesjef Marte Gerhardsen i Oslo kutter kraftig i antall direktører, fra 22 til 6, skriver VG mandag.

– Det er krevende å få et beslutningsdyktig og handlekraftig team når man er så mange. Det har vært ønske om en mer enhetlig oppfølging på tvers av hele Oslo. Samtidig får rektor et mer selvstendig ansvar for å være toppleder på egen skole, svarer Gerhardsen i saken i VG.

Det går også frem av saken at direktørene som "kuttes", beholder sine millionlønninger.

VG spør: Blir ikke det veldig kostbart?

– Dagens direktører vil ikke sitte uten oppgaver og det vil være flere lederstillinger å fylle, selv om vi får et nytt nivå med divisjonsdirektører vi ikke har hatt tidligere, svarer Gerhardsen uten egentlig å svare på spørsmålet - her kan du lese hele saken.


En direktørårslønn i snitt i Utdanningsetaten blir oppgitt å være på 1.05 million kroner.

Nordre Aker Budstikke møtte Marte Gerhardsen (47), som er fra Nordberg, da det ble kjent at hun hadde fått jobben etter Astrid Søgnen - her kan du lese hele saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...