Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

«Skuffet, men stolt!»

Skeidoksene stilte trofast opp, også i sesongens siste kamp. Foto: Christian Fredrik Borg

«Uansett hva vi stiller med neste år: Vi i Skeidoksene er der som vanlig. Vi er alltid der», skriver Jonny Normann Olsen, leder for Skeidoksene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

I dag endte årets sesong for A-lagsgutta våre. Det hele endte med en svært nervepirrende og spennende kamp mot Asker, som til slutt vant på straffesparkkonkurranse. Eller bingo som man kaller det på fotballspråket. Det ville seg rett og slett ikke for gutta i dag, og de kan dermed se fremover mot neste sesong.

Rett etter kampslutt var jeg svært skuffet. Det er jo sånn det skal være når man ikke bare er Skeidsupporter på sin hals, men også leder for Skeidoksene! Alle tap skal svi, det skal være surt og man skal være forbannet etter et tap. Dette var intet unntak.

Kampen mellom Asker og Skeid ble til slutt avgjort i en straffekonkurranse. Foto: Christian Fredrik Borg

Men nå som skuffelsen har lagt seg, er jeg stolt. Jeg er kjempestolt over det gutta har prestert i år! Jeg er stolt over hver duell som er vunnet, hvert løp som er tatt og hvert mål som er scoret. Jeg er stolt over den innsatsen jeg har sett av laget i år, og jeg er stolt over at vi kom så langt som vi gjorde.


For i vinter så var det lite som tydet på at vi skulle kjempe om opprykk i år. Hovedtrener Tom Nordlie takket for seg og ble erstattet med det forholdsvis ubeskrevne bladet Gard Holme. Han fikk i oppgave å sette sammen en slagkraftig tropp, men i løpet av vinteren forsvant syv mann fra fjordårets startellever, og spillerne som kom inn i troppen, kom hovedsakelig fra 2. og 3.divisjon. Forventningene våre var med andre ord ikke de største.

Skeids hovedtrener Gard Holme etter kampen og tapet. Foto: Christian Fredrik Borg

På toppen av det hele så har den parodiske komedien som heter Nordre Åsen fortsatt også denne sesongen. Vi har fått noen kamper på hjemmebane i år, men på grunn av hele farsen rundt banedekket har vi spilt flere kamper på nøytral bane i Vallhall. Vi måtte til og med spille en hjemmekamp i LSK-hallen av alle steder!

Men, på tross av alle utfordringene endte vår sesong først i dag. I en straffekonk mot Asker. To kamper unna et mulig opprykk til OBOS-ligaen. Gard Holme har gjort en kjempeinnsats med laget i år, og vi har sett et Skeidlag som har gjort oss stolte!


Idar Nordby Lysgård har vært en tiger i buret, det nykomponerte midtstopperparet Fredrik Berglie og Mats Andersen har storspilt, Hassan Yusuf har vist seg å være en av de beste midtbanespillerne i 2. divisjon. Daniel Braaten har rukket å spille på alle posisjonene på banen utenom keeperplassen. Henning Tønsberg Andresen har levert en kjempesesong. Johnny Buduson har pøst inn mål. David Hickson og Taofeek Ismaheel har gjort flere backer svimle med driblingene sine. Og dette er bare noen av spillerne som har levert varene og vel så det i år.

Angrepsspiller Johnny Buduson etter den første omgangen på Nordre Åsen. Foto: Christian Fredrik Borg

Så er spørsmålet: hva med neste år? Vel, beholder vi nøkkelspillerne, tror jeg vi skal kjempe i toppen også neste år. Men det blir tøft, for med det spillet vi har levert i år så blir jeg ikke overrasket hvis det dukker opp noen bud på en eller flere spillere fra klubber oppover i systemet.

Uansett hva vi stiller med neste år: Vi i Skeidoksene er der som vanlig. Vi er alltid der. Umiddelbart etter at straffesparkkonkurransen var over i dag fikk spillerne unison hyllest fra oss på tribunen. Fullt fortjent, og sånn skal det være.

Vi gleder oss til neste sesong. Men nå tar vi ferie. God jul!

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...