Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Skulker skolen for å få falske øyevipper

Mange dådyrøyne på Grefsen og Kjelsås.

Foto: Foto: Kristin Tufte Haga

Sikkert mange dådyrøyne på Grefsen og Kjelsås. På bare noen måneder har den lille lokale hudpleiesalongen pyntet opp snart 450 øyelokk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2013 kl 15:17

GREFSEN: Det er ikke lenger unaturlig med falske øyevipper.

- Det blir nesten som en liten «lift», man ser jo blant annet mer våken ut med skikkelige øyevipper. Og «alle» gjør det - her er vippekunder fra 15 år og opp til 80 år, kan innehaver av Grefsen Hudpleie, Birgitte S. Vistung, fortelle.

Hun synes folk rett og slett har blitt helt ville etter nye øyevipper.

- Det har til og med vært unge jenter innom her, og som har skulket skolen for å i stedet bruke tiden på å få satt på nye vipper, sier hun.

LES OGSÅ: Starbucks har åpnet på Oslo S

Flere hundre «nye» lokk

Birgitte kan kan fortelle at det i løpet av noen måneder, bare i den lille hudpleiesalongen i Grefsenveien, har det blitt satt på nye vipper på snart 450 øyelokk, 225 personer. I tillegg til første gangen man setter på vipper, må det fylles på hver måned. Påfyll koster 500 kroner.

- Hva med vippeautogiro?

- He he, nei vi har ikke begynt med autogiro på vipper ennå, ler Birgitte.

Da avisen er innom er det kursing på gang. Jenter fra hudpleiesalonger i sentrum har tatt turen til Grefsen for å bli skikkelig gode på å sette på enda flere falske øyevipper - eller rettere skrevet vippeextension, og man kan velge utfra forskjellige lengder.

LES OGSÅ: Fikk malt yndlingsmaleriet sitt rett på husveggen

Menn også?

Det er jo lenge siden menn også begynte med hudpleie og botox. Er menn også innom for nye, lengre og fyldigere vipper?

- Foreløpig har det ikke vært noen mannlige vippekunder her nei. Men de kommer nok, tror Birgitte.

Ifølge den erfarne hudpleieren tar det mellom én og en og en halv time å legge på nytt sett med vipper, påfyll tar rundt tre kvarter.

LES OGSÅ: Fant denne levende slangen i vaskemaskinen

Behandle vippene pent

Birgitte Vistung sier det ikke blir slitasje på egne vipper av vippeextension, om man behandler vippene pent.

- Ikke dra og rive i vippene. En ekte vipp lever bare i rundt 50 dager, derfor fyller vi på hver måned på ekte nye vipper, siden de «gamle» ekte vippene etter hvert faller av, sier hun.

LES OGSÅ: Den ultimate luksustrimmen

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

  • Informasjonskapsler ("cookies") i din nettleser
  • Teknisk info på servere
  • Brukerinformasjon i databaser

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...