Nordre Aker Budstikke

Skulle ta en u-sving. Da smalt det

Grefsenveien ble gjenåpnet i mai. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

De to involverte bilene var ikke kjørbare og måtte hentes av bilberger etter ulykken, opplyser politiet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

STORO: Det var i 00.30-tiden natt til fredag politiet meldte om ulykken.

– Vi og de andre nødetatene er på stedet etter at det har vært en trafikkulykke mellom to biler. Airbag utløst på den ene bilen og noe materielle skader, meldte politiet på Twitter.

Ulykken skal ha skjedd i Grefsenveien ved Storo.

Ikke kjørbare

– Vi fikk melding via brannvesenet som da hadde fått beskjed og var på vei til trafikkulykken. Det var en elbil som skulle ha kollidert, og airbagen var utløst, sier oppdragsleder Martin Martinsen i Oslo-politiet.

– Når politiet kom til stedet, var førerne av begge bilene ute og fylte ut skademeldingsskjema.


Ingen av bilene var kjørbare, og det måtte derfor revideres bilberger. Begge førerne ble sjekket av ambulansepersonell, og det ble konstantert at ingen av de involverte var skadet.

U-sving

Martinsen forteller at det var en bil som skulle ta en u-sving i Grefsenveien som forårsaket ulykken.

– I det vedkommende skulle ta en u-sving, så ikke føreren en annen bil som kom kjørende i venstre felt. Bilen var i blindsonen, og det ble et sammenstøt.

– U-svingen var ikke helt etter boka?


– Nei, den var åpenbart ikke det ettersom han krysset et annet felt og ikke hadde sett seg ordentlig om før. Han blir anmeldt for den ureglementerte svingen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...