Nordre Aker Budstikke

Slagsmål og ran tirsdag kveld

Utrykning til Tåsen tirsdag kveld. Foto: ILLUSTRASJON

Politihelikopter ble også satt inn i letingen etter tre gjerningsmenn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2017 kl 23:00

TÅSEN: Tirsdag kveld tvitret politiet om slagsmål på Tåsen.

Ambulanse på stedet

– Politi og ambulanse er på Tåsen, hvor det har vært et slagsmål. To fornærmede blir behandlet av ambulanse, med skader i ansiktet, skriver politiet.

Helikopter

Like etter tvitrer politiet at også politihelikopter er satt inn i letingen etter gjerningsmennene

– Vi søker etter tre gjerningsmenn med flere enheter, også ved bruk av politihelikopter.

Operasjonsleder Tor Jøkling ved Oslo Politidistrikt forteller til Nordre Aker Budstikke at de fikk melding om slåsskamp like før klokken 21.00 tirsdag kveld.

Blødde

– Slagsmålet var i området ved Kristoffers vei. Da vi kom til stedet var det to personer som blødde fra skader på kroppen. Det ble også funnet et luftvåpen på stedet, forteller Jøkling.

Det skal være snakk om lettere skader på de fornærmede.

Ran

– Vi har ikke funnet gjerningspersonene ennå og søket er trappet ned. Men vi oppretter sak, og håper at noen av overvåkingskameraene i området har bilder fra hendelsen. Dette er også et ran, det er tatt verdigjenstander fra de to fornærmede, blant annet mobiltelefoner.

De fornærmede er rundt 20 år. Gjerningsmennene blir beskrevet som mørke i huden, og skal etter hendelsen ha løpt nedover Tåsenveien mot Shell bensinstasjon.

Tips?

Jøkling oppfordrer folk som kan ha sett noe i forbindelse med hendelsen, om å ta kontakt med politiet på telefon 02800.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...