Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

– Slengbuksene er tilbake, folkens!

EN GOD MIKS: Butikken har en god blanding av kjente merkevarer og egne kolleksjoner. Hilde Jansen og Nicoline Drolsum er klare for å hjelpe deg med sommerantrekket!

Hos Oui Clothing finner du små skatter til gode priser som du ikke finner andre steder. Butikken har en god blanding av kjente merkevarer og egne kolleksjoner - en spennende miks for kvinner i alle aldre!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2018 kl 20:08

AMFI ULLEVAAL: Hilde Reiersen er driver og eier av butikken Oui Clothing - som det kun finnes to av.

Det som skiller Oui Clothing fra mange andre klesbutikker er blandingen av både kjente og egne merker. Reinertsen har mange kontakter fra sitt arbeid innen engroshandel og reiser selv og henter kolleksjonene rundt omkring fra kontinentet.

- En gang i måneden reiser jeg og henter spennende varer. Dette gjør butikken annerledes og kundene finner små skatter til gode priser som de ikke finner andre steder. Oui Clothing er en spennende miks for kvinner i alle aldre!

Se frem til en fargerik sommer!

Denne vår og sommeren er Oui Clothing fargerik! Det bugner av farger i alt fra pasteller til knallfarger i butikken. Rosa og blått i alle toner, grønn, gul og oransje - for ikke å nevne rød, som er et "must" for sommeren. Rød er en farge som holder seg i motebildet fremover, den fortsetter å komme sterkt inn mot høsten.

PASTELL: Denne vår og sommeren er Oui Clothing fargerik! Det bugner av farger i alt fra pasteller til knallfarger i butikken


— Denne våren har «flare-bukser»slått skikkelig an og er en stor hit i trendbildet. Så slengbuksen er tilbake folkens og Oui Clothing har dem i jeans og i et hav av farger fra DenimStudio, sier hun og fortsetter:

— I kombinasjon med en t-skjorte og en morsom kaftan eller en lin-/blondetopp er du klar for en fin sommerdag.

Ellers vil Reiersen anbefale en lett sommerkjole - Oui Clothing har utvalget i alt fra den perfekte, hvite blondekjolen til en mer "bohemkjole" som nok en sommer er i motebildet.

— Vi har kjoler i mange fine blomsterprint, farger og lengder - ta turen innom for en titt!

FARGERIKT: Det bugner av farger i alt fra pasteller til knallfarger i butikken.

Startet et konsept for «kvinnen i gata»

Reiersen forteller at hun har vokst opp i klesbransjen og at hun fikk mye inspirasjon som barn.

— Jeg har bakgrunn fra klesbransjen, både som modell, engroshandel med klær, egne merker og er utdannet dekoratør og koordinator. Min mor May Reiersen og stefar drev i sin tid med engroshandel med klær, noe som inspirerte meg i oppveksten.

Da Reiersen følte hun var moden for det, ønsket hun å starte et annerledes butikkonsept for "kvinnen i gata». Hun ønsket å gi kunden det lille ekstra, uten at det kostet kunden en formue. Etter flere år på veien som agent og mye erfaring startet hun butikkene Oui Clothing i 2000.

- Oui Clothing blir drevet etter filosofien av å se mennesket - hele mennesket. Alle kunder er mennesker og fortjener å bli sett og bli tatt godt vare på. Vi ønsker å gi kundene det lille ekstra i en hektisk hverdag. Livet er nå og ingenting er selvfølgelig, så mottoet er ta vare på livet og hverandre!


VINTAGE: Jakkene fra Monikmo er alle unike, håndlagde med perler og stoff fra gamle indiske og afghanske brudekjoler.

Kundene inspirerer

Butikkeieren får motivasjonen og sin indre «drive» av kundene.

— Jeg elsker jobben min og gleder meg hver dag til å gå på jobb. Det å få treffe så mange forskjellige og herlige mennesker inspirerer meg - alle har en historie og det er spennende. Ingen dag er lik!

— En hel dag på jobb i butikken er en drømmedag for meg, velkommen til meg og mitt team!

Det er ikke bare kundene som kan få en makeover før sommeren setter i gang for fullt. Butikken skal også gjennomgå en oppfriskning! De har bestilt nytt skilt med ny logo og de skal bytte gulv, flytte disken, få flere prøverom og ny innredning og stativer.


– Interiørarkitektene er i full gang med planleggingen – dette blir fantastisk gøy. Vi gleder oss til å vise kundene den nye butikken!

GÅ TIL AMFI ULLEVAAL NETTSIDER!

"FLARE": Slengbuksa er tilbake!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...