Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Slik blir Nordre Aker Budstikke i 2015

* Fortsetter som nettavis * Papiravisen forsvinner

Kris­tin Tuf­te Haga og Karl An­dre­as Kjel­strup skal drive Nab.no.

Et­ter ti år som pa­pir­avis tar Nord­re Aker Budstikke ste­get inn i frem­ti­den og blir en hel­di­gi­tal lo­kal­avis fra januar 2015.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2015 kl 21:00

NORD­RE AKER: Tors­dag 18. de­sem­ber får Nordre Aker bydels beboere Nord­re Aker Budstikke i post­kas­sa for siste gang.

Et­ter ti år som lo­kal­avis for by­del Nord­re Aker fei­rer ju­bi­lan­ten seg selv og tar avi­sen på nett, og ad­res­sen er som før; www.nab.no.

Erfarne journalister fortsetter

Det er jour­na­lis­te­ne Kris­tin Tuf­te Haga og Karl An­dre­as Kjel­strup, som har job­bet i Nord­re Aker Budstikke si­den 2005 og 2007, som vi­de­re­fø­rer lo­kal­jour­na­li­stik­ken på nett.

- Vi gle­der oss til å fort­set­te å være tett på det som skjer i Nord­re Aker. Dette er en bydel med mange engasjerte mennesker. Nye Nab.no skal hol­de deg opp­da­tert og in­for­mert om hva som skjer rundt om­kring i by­de­len, hver dag, sier Kjel­strup.

50.000 innbyggere

- Vi hå­per le­ser­ne fort­set­ter å tip­se om gode og en­ga­sje­ren­de sa­ker. Med nes­ten 50.000 men­nes­ker i Nord­re Aker, så tror vi på en ak­tiv og ak­tu­ell lo­kal­avis også når vi tar ste­get over til ren nett­avis, sier Haga.

I som­mer ble det kjent at det Amedia-eide Me­die­hu­set ditt­Os­lo, som har dre­vet nett­ste­det dittOslo.no og dek­ket alle Oslos bydeler med seks lo­kal­avi­stitler, leg­ges ned ved års­skif­tet.

Mens dittOslo.no ble over­tatt av Nett­avi­sen i sep­tem­ber, blir Nord­strands Blad vi­de­re­ført som abon­ne­ments­avis av Øst­lan­dets Blad. Nå er det alt­så klart at Nord­re Aker Budstikke fort­set­ter på nett.

Ole Christian Corneliussen har forhandlet frem avtalen med Kjelstrup og Haga på vegne av Amedia som eier Mediehuset dittOslo, og sier at konsernet er glade for at ansatte ønsker å drive Nordre Aker Budstikke videre.

Han tror dette er en god løsning for alle parter. Den formelle avtalen om overdragelse skal godkjennes av styret i Mediehuset dittOslo.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...