Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Slik blir været Sankthanshelgen

Foto: Foto: Trine Solberg

Sommeren er ikke over enda, sier meteorologene. Sankthanshelgen tar med seg litt nedbør, men det blir ikke så kaldt som man kanskje fryktet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2014 kl 13:26

OSLO: Etter uker med skikkelig sommervær har det vært hakket mer ustabilt den siste uken og noen har nok måttet kaste inn håndkle og dratt på seg langermet i dag.

I fjor hadde vi en våt Sankthansfeiring og årets Sankthanshelg blir ikke av de varmeste, men det er ingen grunn til å frykte for sommeren enda.

- Det blir ikke kaldere enn det er nå og når sola skinner blir det jo varmt, sier vakthavende meteorolog hos Meteorologisk Institutt, Eldbjørg Moxnes.

LES OGSÅ: Ullerns svar på rivieraen

Stort sett opphold

Hun forteller at gradestokken vil peke opp mot 20 grader i helgen, og at søndagen ser så langt fin ut, med stort sett oppholdsvær.

- Det kan komme noen byger fra klokken 18 i kveld og i morgen vil det være enkelte lokale byger tidlig på dagen og deretter lange perioder med sol, forteller meterologen.

Mandagen skal ikke vise store forandringer fra søndagen på værfronten og vi kan dermed vente opphold og rundt 18 grader på Sankthansaften.

LES OGSÅ: Helgeguide for Sankthanshelgen

Fine badetemperaturer

Vi forventer gjerne ikke mange ukene sommer i Norge og noen frykter kanskje at det beste er over allerede, men meteorologene er optimistiske.

- Vi er inne i en litt ustabil periode nå, men det er lenge igjen av sommeren. Vi har ikke gitt opp håpet i hvert fall, sier Moxnes.

Og i periodene med opphold kan det jo være noen vil driste seg til en tur på stranda. Temperaturene i vannet er det i hvert fall ikke mye å si på.

Oslo Kommune melder på sine nettsider om 19 grader på Ulsrudvann, 18 på Hvervenbukta, 20 på Sognsvann og 17 grader på Huk.

LES OGSÅ: Håper Manglerud bad åpner i høst

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...