Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Slik er egentlig Oslo-været

Ser du hvor dette er? Det gjør nesten ikke vi heller. Men dette er Kjelsås mandag morgen.

Byen er innhyllet i en tåkesky. Men egentlig skinner sola.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2017 kl 10:06

GREFSENKOLLEN: Mandag morgen, tåketett og grå. I alle fall er det fasit for været nede i Oslo-gryta.

Ser du hvor dette er? Det gjør nesten ikke vi heller. Men dette er Kjelsås mandag morgen.

Men noen få høydemetere opp ser det ganske annerledes ut.

Sjekk webkameraet på Grefsenkollen:

Grefsenkollen › West

Det er nettstedet webcams.travel som presenterer kameraet fra Grefsenkollen. På nettsiden deres kan du se flere webkameraer i Oslo.

Det er egentlig sol og blå himmel – over Oslo. Men byen, den har forsvunnet i grå masse. Vi håper det grå snart forsvinner slik at vi kan se himmelen igjen. Ifølge Yr.no skal tåka lette etter klokken 12 i dag.

God mandag!

Har du noen fine værbilder fra Nordre Aker? Send gjerne inn til tips@nab.no, så viser vi dem fram her.

NB! Været på grefsenkollen er ofte litt annerledes enn nede i gryta. I forrige uke lavet det ned med snø, mens det regnet på Kjelsås og lenger ned i byen.

LES OGSÅ: Hvor langt er det egentlig opp til Grefsenkollen? Ikke så langt som du trodde…

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...