Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Slik herjet uværet i Oslo

Og søndag kommer snøen.

En stolpe har ramlet over ende på Langsetløkka. Foto: Foto: Privat

Det blir en del vind i Oslo i dag også, men ikke i nærheten av i går kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2013 kl 12:18

OSLO: Gårsdagens oslovær ble kanskje ikke så dramatisk som de heftigste spådommene kunne tyde på, men friske vindkast var det uansett. Det blir luftig i Oslo i dag også.

- Tidvis mye vind utsatte steder, men ikke i nærheten av hva som var i går og i natt, melder Meteorologisk Institutt.

Som bildene viser sørget gårsdagens værforhold for at både biler og trær havnet i grøfta i Maridalen.

Stolpe over ende

Også på Langsetløkka på Kjelsås har vinden gjort skader. Svein Olav Bø i Kjelsås ILs langrennsgruppe konstaterer at flere trær har blåst over ende og gjort skader på ledningsnettet i området.

- Også en stolpe er lagt i bakken. Det er således snakk om ganske omfattende skader. Vi håper på at dette kan bli utbedret så snart som mulig, forteller Svein Olav Bø.

Se skadene ved å klikke deg gjennom bildene øverst i artikkelen.

Har du flere bilder av uværets herjinger? Send til tips@dittoslo.no!

Liten kuling

Meteorolog Rafael Escobar Løvdahl ved Meteorologisk Institutt  opplyser at lavtrykket som sørget for gårsdagens vind har trukket østover.

- Det betyr mindre vind. Likevel, det blir tidvis mye vind i dag også, eventuelt liten kuling utsatte steder. Men ikke i nærheten av hva som var i går og i natt, forteller Løvdahl.

Les også: Fare for oljelekkasje etter uværet

Snø over hele Oslo

I går ble det registrert liten storm ved Færder, med vindkast opp til 27.8 meter per sekund. Vinden avtar i helgen, og det blir litt kaldere og klarvær.

- Natt til søndag kan temperaturen synke helt ned til 8 - 10 minusgrader, og søndag ser det ut til å bli det snø over hele Oslo, forteller Escobar Løvdahl.

Mer om været på yr.no.

Det kan virkelig gå hardt for seg når det blåser i Oslo. Se bildeserie fra en tidligere vindkule her!

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...