Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Slik kan denne bilen bli din, helt gratis

Philipp Wendler fra Ris vant Ildsjelbilen fra Mediehuset dittOslo, Møller Bil Skøyen og CC Vest i sommer, for å holde månedlige iPad-kurs for eldre på Vestre Aker Frivillighetssentral. Her med Salgssjef Birgit Gjærder hos Møller Bil, markedssjef Heidi J. Larsen på CC Vest og redaktør Fredrik Eckhoff. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Kjenner du noen som gir det lille ekstra for andre, og som betyr en forskjell i lokalmiljøet? Da kan de være nettopp den vi leter etter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2014 kl 12:56

OSLO VEST: I sommer har 18 år gamle Philipp Wendler fra Ris kjørt rundt i Ildsjelbilen. Bilen som lokalavisene Ullern Avis/Akersposten, Nordre Aker Budstikke og dittOslo gir bort til en lokal ildsjel, i samarbeid med Møller Bil Skøyen og CC Vest.

I tre måneder får en ildsjel disponere den spreke, elektriske VW E-Up-en. Og det det koster ikke sjåføren én eneste krone.

- Dette er vår måte, som lokalavis og sammen med lokale næringslivsaktører, å hedre dem som hedres bør. Vi vet at det legges ned ufattelig mange frivillige timer hver uke, måned og år. Med Ildsjelbilen kan vi kanskje lette hverdagen for en av disse som utgjør en forskjell for andre, samtidig som ildsjelen blir synlig for nærmiljøet, sier redaktør Fredrik Eckhoff.

I 2014 har ildsjel og leder i Bygdø IL, Einar Kjerschow, og Philipp Wendler som i flere år har holdt iPad-kurs for eldre på Vestre Aker Frivillighetssentral, hatt bilen i hver sin periode. Nå kan turen komme til deg, eller noen du kjenner!

Kjenner du en ildsjel som fortjener å disponere Ildsjelbilen helt gratis i tre måneder? Da må du nominere vedkommende nå!

Juryen, bestående av lokalavisredaktør Fredrik Eckhoff, markedssjef Svein Morten Bergh i Møller Bil og markedssjef Heidi J. Larsen på CC Vest, velger ut en heldig vinner som får kjøre bilen i tre måneder i høst.

TRYKK HER FOR Å GÅ TIL NOMINASJONSSKJEMAET

DENNE KAN BLI DIN: Slik ser den ut, Ildsjelbilen som en heldig ildsjel får disponere fritt i tre måneder. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...