Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Slik sjarmerer du Oslo-jentene på Tinder

Melinda, Ingvild, Vilde, Maria og Maria kommer med sine beste tips til gutta, om hvordan de kan gjøre seg interessant overfor jentene. Foto: Foto: Privat

Er du på jakt etter nye bekjentskaper via den populære datingappen? Da burde du ta til deg disse jentenes råd og vink!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2014 kl 18:37

Høsten 2013 vokste Tinder i popularitet her til lands. Via noen få berøringer på en smarttelefon, kunne brukerne på enkelt vis komme i kontakt med personer man liker utseendet til. 

LES OGSÅ: ... og slik sjarmerer du gutta på Tinder

MEN: for å kommunisere med én frøken du har et godt øye til, må hun ha likt profilen din. Med andre ord, hun må ha likt det hun har sett av deg - og dere har fått match.

Elsket og hatet

En haug med datingeksperter har trykket appen til sine bryst. Psykologer har derimot omtalt den som useriøs og utspekulert, med altfor stort fokus på trynefaktoren.

LES OGSÅ: Derfor overtenker jenter

Både appen og bruken av den, er gratis. Eierne har enn så lenge ikke tjent én krone på Tinders mange millioner brukere på verdensbasis.

LES OGSÅ: Tinder: Så enkelt at man ikke KAN la være å prøve

Gode tips fra disse jentene

DittOslo har snakket med noen av hovedstadens jenter, som har erfaring med Tinder.  Dette for å hjelpe kjærlighetssyke gutter noen steg nærmere et potensielt fast følge. Vi stilte følgende spørsmål:

1.Hva er den største feilen menn gjør på Tinder?

2.Hvordan kan du bli sjarmert gjennom denne appen?

3.Hvilke ord bør sjekkerne i første rekke unngå?

 

Maria,

1) Den største feilen må være å spørre om å møtes med engang, da virker man desperat. Også å ha et bilde med mange personer, da det blir tiltak å finne ut hvem man evt. matcher med, og det er lett bare å bla videre.

2) Jeg blir sjarmert dersom det er dyr med på bildet, feks en hund. Og et smil er selvsagt et pluss

3) Ord som bør unngås må være «skjer» før man han spurt om noe som helst annet. Der er rart å snakke om hva som skjer med en person man ikke har snakket med før

Ingvild,

1) De klassiske sjekkereplikkene og klisjéer

2) Med humor og selvironi, for Tinder er faktisk litt pinlig.

3) Ord man ikke ville ha sagt foran moren sin.  

 

Vilde,

1) Den største feilen er å anta at alle jentene er ute etter et ligg.

2) Du kommer langt med et ok profilbilde og vanlig høflighet. Har du piercing i øyenbrynet tror jeg du kvalifiserer dårligere.

3) For min del: For mye slengord, og «snill frekkhet» funker bedre i virkeligheten enn på Tinder

 

Melinda,

1) Ikke si hei, og ikke være tålmodig

2) Jeg blir sjarmert av at man kan snakke om alt og ingenting. Kødde og at man kan være ærlig.

3) Unngå å ha sex med alle du kan treffe på Tinder. Snart ligger du med hele byen, hehe. Eller sjekk i hvert fall at den neste daten ikke er bestevenn - eller søsken - til én av dine tidligere dater

Maria,

1) Den største feilen er å ha få bilder, og bilder der de er langt unna, så man ikke kan se dem ordentlig. Og bilder med mange, så man ikke vet hvem det er

2) Kule bilder som viser at de gjør mye forskjellig/er aktive. Og bra samtaler. Ikke bare: "hva jobber du med, hvor kommer du fra". Og at de tar initiativ til å møtes/bli bedre kjent.

3) Unngå standardspørsmål og grove spørsmål. I hvert fall er ikke jeg interessert i folk som virker som de bare vil ha «hookup».. Og: «er du ute?» i to-tiden en helg, er ikke så appellerende. 

LES OGSÅ: ... og slik sjarmerer du gutta på Tinder

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...