Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Slik skal Drillo endre Lyn

FORMASJONSENDRING: Drillo skal først og fremst stramme opp Lyns forsvar, og sørge for at laget blir mer effektiv fremover. Allerede mot Førde på søndag kan man forvente seg en formasjonsendring. Foto: Alice Johansen

Mange tror det vil bli lange baller fram, men slik blir det nok ikke ifølge hovedtrener Jonas Rygg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.06.2014 kl 15:18

KRINGSJÅ: Torsdag kveld ledet Egil "Drillo" Olsen sin første trening med 2. divisjonslaget Lyn.

Drillo har gått inn som assistenttrener for laget ut året, mens Jonas Rygg, som tidligere var spillende assistenttrener, har gått over som hovedtrener. 

- Dette er et lag som jeg innbiller meg er et over middels godt 2. divisjonslag, som ikke burde ligge så lavt på tabellen som de gjør nå, sier Olsen etter å ha leder sin første trening på Kringsjå.

Effektivitet

Svært mange forbinder Drillo med 90-tallets landslag, og lange baller frem mot spiss.

Slik kommer det nok ikke til å bli i Lyn, mener hovedtrener Jonas Rygg.

- For Egil handler det ikke først og fremst om å slå lange baller opp, for han handler det om effektivitet. Egil skal først og fremst få orden på organiseringen av laget og forsvarsspillet vårt, på det feltet er han den desidert råeste i Norge, sier Rygg.

- Mitt inntrykk er at Lyn har spilt litt for omstendelig, man kan kalle det romantisk fotball. Det har vært mange pasninger i laget, men for lite fremover. Nå skal vi dreie spillet fremover, og få litt færre bakover- og tversoverpasninger. I tillegg skal vi stramme opp forsvaret, sier Drillo selv.

Førde på søndag

Allerede på søndag skal Drillo sitte på Lyn-benken da det spilles hjemmekamp mot Førde. 

Førde ligger på 7. plass med 13 poeng, mens Lyn er under nedrykksstreken med 7 poeng så langt.

Serieleder Florø har 20 poeng.

- Denne trenerjobben kom litt brått på, så jeg kan ikke være med på alt av kamper i vårsesongen ettersom jeg jobber som kommentator for TV2. Til høsten kan jeg derimot være med på så godt som alt, sier "Drillo", som foreløpig skal være med på en trening i uka.

På søndag er det uansett tid for at Lyn, som ikke har hatt en seier på fire seriekamper, tar tre poeng på Bislett.

DittOslo.no viser kampen direkte fra kllokka 17.00. Du kan se kampen i videovinduet under:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

- Dette er en veldig revansjelysten gjeng, sier Lyn-spiller Runar Brenden.

- Som har veldig lyst til å vise seg fram for en ny trener, supplementerer Faisal Dahir. 

Uventet å få Drillo

De to Lyn-spillerne ble, i likhet med de fleste andre, litt sjokkert da Egil "Drillo" Olsen gikk inn i Lyns trenerteam sammen med Jonas Rygg og Viggo Strømme, sistnevnte er sportssjef på NTG, og har sittet i Lyns styre.

- Jeg ble ganske overrasket. Vi er en 2. divisjonsklubb som sliter økonomisk, og så har vi plutselig Drillo som trener. Spillergruppa har reagert veldig bra. Jeg gleder meg fremover, han har en helt ekstrem erfaring vi som er litt yngre kommer til å få masse nytte av, sier Faisal Dahir.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...