Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Slik skal SV nå unge velgere

VALGKAMP: Slik skal Siavash Sangtarash, leder i Nordre Aker SV, vinne stemmer; med kameraet parat. Foto: PRIVAT

Siavash Sangtarash er leder i Nordre Aker SV, partiets andrekandidat til bystyret, og har bestemt seg for å snakke ungdommens språk for å få flere stemmer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2015 kl 13:36

NORDRE AKER: Med andreplassen på Oslo SVs bystyreliste er Siavash Sangtarash den kandidaten fra Nordre Aker som står høyest på en bystyreliste.

Nordre Aker Budstikke har allerede skrevet om alternative valgkampstrategier i forkant av høstens kommunevalg.

Både Arbeiderpartiets ordførerkandidat Tone Tellevik Dahl, og stortingsrepresentant og vikarierende utdanningsbyråd i Oslo, Høyre-politiker Kristin Vinje fra Korsvoll, har latt seg inspirere av svenske Gudryn Schyman og arrangert valgmøter hjemme hos seg selv, og hos vanlige velgere.

Én video hver dag

SV-politiker Siavash Sangtarash vil også nå direkte ut til velgerne. På facebook har han derfor lagd en «valgkampkalender» hvor han legger ut en daglig video.

– Man kan ikke lenger bare forholde seg til tradisjonelle medier. Da kommer man ingen steder. Ungdoms hovedkilde til nyheter er sosiale medier, men heller ikke der er det lett å bli sett. Da må man være så kreativ som mulig, sier han.

Tanken er at en video kommuniserer mye lettere enn tekst, og selv om det er tidkrevende å lage 45 snutter fram mot valget 14. september, så kan det være verd det, tror Sangtarash.

Fortsetter etter valget

Halvveis ut i august har de fleste videoene er blitt sett mer enn 1000 ganger og den mest sette har 2000 vininger.

– Hvis jeg sammenligner dem med mine egne bloggeinnlegg (tekst) så har de nådd mange mange flere og sånn sett er jeg veldig fornøyd. Dette er noe jeg kommer til forsette meg også etter valget, sier Sangtarash.

Under kan du se en av SV-politikerens videoer, som handler om Nordre Aker:

Dag 7Idag snakker jeg litt om Nordre Aker SVs valgmagasin. Du kan går til magasinets side i slutten av videoen.

Posted by Siavashs valgkampkalender on 6. august 2015

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...