Nordre Aker Budstikke

Slutt for kafé Bicks

Kafé Bicks har holdt til i disse lokalene i Vestgrensa 4 siden 2015. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Fra og med tirsdag er kafé Bicks stengt for godt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2019 kl 11:20

ULLEVÅL: «Vi har dessverre stengt for godt. Takk til alle våre gjester for tre fine år. Takk for oss» står det på kafeens Facebook-side tirsdag morgen.

Bok på Bicks

Bicks har vært et populært sted for nærmiljøet, ikke minst har Bok på Bicks, som i flere år har samlet en lang rekke kjente forfattere, slik som Jan Kjærstad, Linn Ullmann, Vigdis Hjort og Frode Grytten, trukket fulle hus.

I januar 2018 fylte Bok på Bicks to år, og da ble en av stamgjestene, Tone Bay, trukket opp på scenen, og blant annet overrasket av biolog Dag O. Hessen i kanindrakt.

– Jeg kom tilfeldig over navnet Bicks; jeg har i etterkant slått opp ordet, og det er visstnok et San Francisco-uttrykk for å slappe av og chille, sa innehaver og daglig leder Toril Syverstad til Nordre Aker Budstikke i forkant av åpningen i 2015.

Økonomi

Syverstad har drevet Bicks siden starten. Hun bekrefter overfor Nordre Aker Budstikke tirsdag formiddag at det nå er slutt.


Det var ikke lenger mulig å få driften til å gå rundt. Nedleggelsen er derfor helt udramatisk, og det er Syverstads egen avgjørelse å gi seg nå.

LES OGSÅ: Foreningen Colletts kulturhus inviterer til møte om veien videre på John Colletts plass 29. januar – eieren ønsker boliger i kinosalen

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...