Nordre Aker Budstikke

Slutter som Tåsen-rektor

John Myrlund, her fotografert i forbindelse med Tåsen skoles 100-årsfeiring i 2016. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

John Myrlund går til Bjørnsletta skole.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

TÅSEN: Det er Tåsen skole som på egne nettsider 29. juni, melder om at rektor slutter.

– Jeg begynner som rektor ved Bjørnsletta barne- og ungdomsskole fra 1. august 2018. Frem til ny rektor er på plass vil assisterende rektor Ragnhild Rist fungere som rektor ved Tåsen skole, skriver John Myrlund på skolens nettsider.

Myrlund har vært rektor på Tåsen skole siden 2010, da han overtok etter Trond B. Karlsen, som hadde jobben i to år. Ragnhild Rist har også vært fungerende rektor tidligere, både før Myrlund ble ansatt i 2010, og etter at Eva Kjøge sluttet som rektor i 2008.

– Jeg vil takke alle foresatte, elever og ansatte for lærerike, innholdsrike og flotte år som rektor. Tåsen skole er en av Norges beste skoler, og jeg håper alle vil ta imot den nye rektoren på den samme gode måte som jeg har opplevd å bli møtt på av dere, skriver Myrlund.

Han sender skolen og eleven de beste ønsker for framtiden, og opplyser videre at han vil komme en tur tilbake til Tåsen for å takke for seg i løpet av august.


Tåsen skole ble bygd i 1916 og ble etter rehabilitering nyåpnet i 2011. Skolen har nesten 760 elever og rundt 100 ansatte. I 2016 feiret skolen sitt 100-årsjubileum. I den forbindelse ble det gitt ut en jubileumsbok.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...