Nordre Aker Budstikke

Smitten tilbake på snittet i Nordre Aker

Bydelsadministrasjonen i Nydalsveien 21. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Etter ingen nye smittede onsdag, er det torsdag registrert fire nye covid-19-tilfeller i Nordre Aker. Det er det samme antallet som gjennomsnittet per dag for de siste to ukene. Det lave smittetrykket i bydelen holder dermed stand.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2021 kl 14:23

OSLO / NORDRE AKER: Totalt er det registrert 110 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene, og 26 under snittet de siste 14 dagene.

110 tilfeller er dessuten 26 færre enn på onsdag og 13 færre enn samme dag forrige uke.

Antall registrerte smittetilfeller i Oslo per dag de siste to ukene. (Kilde: Oslo kommune)

I Nordre Aker ble det registrert fire nye tilfeller torsdag. Det er opp like mange fra dagen før, da det ikke ble registrert noen nye smittede i bydelen. De siste to ukene er det registrert 49 smittetilfeller, noe som gir et snitte på 3,5 per dag i perioden. De syv foregående dagene har snittet ligget på 3,3 per dag.

Antall registrerte smittetilfeller i Nordre Aker per dag de siste to ukene. (Kilde: Oslo kommune)


I går skrev vi om at det var store variasjoner i dagstallene mellom bydelene. Mens Nordre Aker ikke hadde noe ny registrert smitte, hadde nabobydelen Bjerke hele 21 tilfeller onsdag. Torsdag varierer smittetallene mellom bydelene fra ett nytt tilfelle i Vestre Aker, til 14 i bydelene Frogner, Gamle Oslo og Grünerløkka.

Det største smittetrykket finner vi fortsatt i bydele Stovner. Der ligger smittetrykket på 453,2 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene. Smittetrykket i bydelen har sunket med 54 siden dagen før. Det siste døgnet har sju personer i bydelen fått påvist smitte.

Deretter følger bydelene Søndre Nordstrand og Grorud som bydelene med høyest smitte, med et smittetrykk på henholdsvis 452,2 og 436,7.

Bydel Nordre Aker har fortsatt det laveste smittetrykket i byen. Her er smittetrykket på 92,1 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, uendret fra dagen før.


Totalt er 33.577 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...