Nordre Aker Budstikke

Smittenedgangen fortsetter i Nordre Aker

Det ha vært en dyster utvikling i smittesituasjonen i Nordre Aker de siste ukene. På bildet vises blokker på Kringsjå og Holmenkollbakken i bakgrunnen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

På tross av lavere smittetall de siste to dagene, er det fortsatt Nordre Aker som har mest smitte i Oslo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Det siste døgnet er det registrert 34 nye koronatilfeller i bydelen.

Dagen før ble det registrert 39 tilfeller, som er en nedgang fra de to foregåendes 58 og 61.

Smittetallene er likevel høyest i Nordre Aker. Smittetrykket er på 1.034 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene.

I hele Oslo er det registrert 469 nye koronasmittede det siste døgnet. Det er 37 flere enn dagen før og 74 flere enn samme dag for en uke siden.

Nordre Aker eneste over tusen

Bydelene Søndre Nordstrand (976) og Alna (940) følger etter Nordre Aker som nummer to og tre.


Bydelen Sagene har for tiden de laveste smittetallene. Der er smittetrykket på 510 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, og det ble registrert 17 nye smittede i bydelen siste døgn.

Klart flest smittede de siste 14 dagene er det i aldersgruppa 10–19 år, der det er registrert 2.368 smittede. Dette utgjør nesten halvparten av dem som er registrert smittet i perioden. Så følger gruppa 20–29 år, med 836 smittede, mens det er 590 smittede i gruppa 0–9 år.

Totalt er 45.146 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...