Nordre Aker Budstikke

Snart forsvinner Dolly

Ikke nye boller, men snart ny pizza ved Ullevaal stadion. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Lokalet skal pusses opp, og reåpnes om noen uker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.07.2017 kl 17:59

ULLEVÅL: For en tid tilbake ble det kjent at den store pizzakjeden Domino's hadde kjøpt opp Dolly Dimple's-kjeden.

Domino's Pizza har i dag 13 restauranter i Norge, fem av dem i Oslo. Disse ligger i Pilsetredet, på Majorstuen, Manglerud, Løren og i Fernanda Nissens gate 3 i Nydalen.

Mot utgangen av året er planen å ha 50 butikker over hele landet, ifølge E24.

Dolly blir Domino's, det betyr at restauranten, som ligger ut mor Sognsveien snart blir ny. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Beholder bestselgerne

Dolly Dimple's stenger 31. juli, og det er Domino's som nå skal reåpne i lokalene til Dolly. Men Carl Mollén i markedsavdelingen til Domino's lover at Dollys bestselgere skal bestå.


– Vi vil også ha en egen seksjon i menyen der vi beholder flere av bestselgerne fra Dolly Dimple's, sier han.

Tracker

I tillegg så kan du snart spore pizzaen du har bestilt for take away, som en hvilken som helst postpakke.

– Vi har tracker i appen vår, der du kan se hvordan bestillingen ligger an, sier Mollén og forteller at Domino's ved Ullevål blir nummer 15, Tveita får sin nye Domino's, 18. juli.

– De fleste Dolly Dimple’s blir Domino’s Pizza, kan han også legge til.

27. august

Mollén frister også med at det kun skal ta 24 minutter i gjennomsnitt, fra bestilling til pizzaen er på døra hjemme hos deg.


Åpningsdato for Ullevål-avdelingen er satt til 27.august.

LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...