Nordre Aker Budstikke

Snart gjennomkjøring forbudt inn her

I forbindelse med arbeider i veien, blir det en periode gjennomkjøring forbudt i Myrerveien, inn fra Myrerskogveien. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Arbeidene skjer i forbindelse med legging av ny vannledning i Myrerveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.02.2020 kl 09:47

KJELSÅS: Vann- og avløpsetaten melder at neste vei ut er Myrerveien:

– Myrerveien blir stengt for gjennomkjøring mellom Myrerskogveien og Nordstjerneveien mens gravearbeider pågår. Beboere og barnehagen i Myrerveien har adgang til sine eiendommer enten med innkjøring fra Nordstjerneveien eller fra Myrerskogveien, opplyser prosjektleder i Vann- og avløpsetaten, Lotte Baksaas.

Beboere skal også være varslet om dette i informasjonsbrev som ble sendt ut i september i fjor.

Arbeidene skjer i forbindelse med legging av ny vannledning i Myrerveien, en strekning på 70 meter, for å sikre vannforsyning og brannvannsdekning i området på en bedre måte.

Det skal graves grøfter i veien forbi innkjørsler til følgende eiendommer: Myrerveien 14, Haugensjordet barnehage, Myrerveien 16A, Myrerveien 15/17 og Myrerveien 19/21 og 23/25.


I infoskrivet fra i høst står det også at beboere vil motta informasjon av entreprenøren om gjennomføring, adkomst og parkering.

Da Nordre Aker Budstikke var på stedet denne uka, var fortsatt veien åpen for gjennomkjøring, men i varselet fra september i fjor, står det at oppstart skulle skjedd fra januar 2020, og at arbeidet tar to til tre måneder. Det står også at Vann- og avløpsetaten vil legge ny asfalt på denne strekningen.

Myrerskogveien ned mot Grefsenveien

Det skjer også fortsatt arbeider i Myrerskogveien, ned mot Grefsenveien. Denne uka svarer Vann- og avløpsetaten at tidsplanen er at disse arbeidene skal ferdigstilles i løpet av juli 2020.

Kjelsåsveien er også per tiden stengt for innkjøring ved Myrerskogveien, men det er åpnet midlertidig atkomst til eiendommene fra Grefsenveien og Kjelsåsveien-krysset.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...