Nordre Aker Budstikke

– Snøen er borte, bare å komme!

Her fra jubelscenene da det ble klart i høst at Lyn-jentene var klare for opprykk til øverste nivå, Toppserien. Foto: LYN FOTBALL

Bydel Nordre Aker kan skryte på seg å ha et fotballag i Toppserien, lørdag spiller Lyn-jentene første hjemmekamp på Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2018 kl 11:21

KRINGSJÅ:Lyn Fotball Damer vant over rutinerte Røa, i første bortekampen i Toppserien, 2-1.

Så dro de til Jæren og Klepp, ledet 2-1 til fulltid, men det så skjedde det mye på veldig kort tid, og tre-poengeren glapp for Lyn.

Utsatte kamper

Men jentene fra Kringsjå viser at de har noe i Toppserien å gjøre, etter to kamper ligger Lyn på en 7. plass på tabellen. To kamper har også blitt utsatt, hjemme mot Vif, og borte mot Kolbotn. Sistnevnte kamp ble stoppet like før den skulle starte, da banen på Kolbotn ble ansett av dommeren å være i så dårlig stand, at det var uforsvarlig å spille der.

Hjemmekampen mot Vif ble utsatt fordi det var for mye snø på Kringsjå, men den spilles på Kringsjå onsdag 2. mai.

– Historieskriving

Men nå lover klubben at snøen er borte, og nå skal jentene få vise seg frem på hjemmebane, første toppseriekamp hjemme på Kringsjå, er på lørdag klokken 15.00:


– Lørdag er det historieskriving på Kringsjå arena, første toppseriekamp spilles mot Arna Bjørnar. Folk snakker om hvor man var når Oddvar Brå brakk staven, men hvor var du når Lyn skåret sitt første mål i Toppserien på Kringsjå? spør Ingvar Graffer, som nok gleder seg veldig til i morgen.

– Dette er ikke noe å lure på. Ta turen, banen er strøken, og all snøen er borte! Det blir gode vafler i kafeen og forhåpentligvis tre poeng til Lyns damer, spår Graffer.

LES OGSÅ: Lyn Ski kåret til Årets idrettslag i Oslo!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...