Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Snøen på Solemskogen

Etter fellesmøte på Solemskogen forrige onsdag er det ingen tvil om at kunstsnøprosjektet til Kjelsås Langrenn har lite - eller ingen støtte fra beboe...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2006 kl 13:39

Etter fellesmøte på Solemskogen forrige onsdag er det ingen tvil om at kunstsnøprosjektet til Kjelsås Langrenn har lite - eller ingen støtte fra beboerne. De ønsker verken kunstsnøproduksjon eller kunstige lagde løyper i sitt nærområde.

Saken har versert på Solemskogen siden i fjor sommer, men beboerne er ikke blitt godt nok orientert om kunstsnøprosjektet. Det de vet har de stort sett fått vite gjennom media. Derfor var det på tide at vellet inviterte til et informasjons- og debattmøte forrige onsdag.

Nå får motaksjonistene sin egen representant i gruppa. Det vil sikkert bedre informasjonsflyten og balansere den videre fremdriften om kunstsnø eller ikke på Solemskogen.

Å sikre at barn og unge som ivrer for skigåing får muligheten til det - uansett natursnø eller ikke - er en god tanke. Og også forebyggende arbeid, som BU-leder Egil Ihlen ytret i forrige ukes møte. Nordre Aker Budstikke har ingen problemer med å forstå idealismen og den dype kjærligheten til skisporten som drivkraft for et kunstsnøanlegg med løyper innover Lillomarka.

Det er vel heller ingen tvil om at mange av Solemskogbeboerne også er glade i å gå på ski, men de vil helst ha det på naturens egne premisser - og ikke kunstig.

Selv om Solemskogen er et lite område på Kjelsås, med mindre enn 100 husstander, tror vi det er viktig å lytte til beboerne i denne saken. Som en av Kjelsås Idrettslags mangeårige medlemmer og Solemskogbeboer sa i møte forrige onsdag; – Dette skaper konflikt - finn andre løsninger!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...