Nordre Aker Budstikke

Snur ryggen til mobbing, men ikke til de som blir mobbet

Oda og Andreas snakker til de fremmøtte ved Korsvoll skole, fredag. Foto: PRIVAT

Stopp, ikke mobb! Kan man egentlig få sagt det ofte nok?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2017 kl 15:25

KORSVOLL: Ingen grunn til å slutte å si «stopp, ikke mobb». Fredag var det stor antimobbemarkering på Korsvoll skole.

LES OGSÅ: Var du på Elvelangs? Se bilder og les saken her.

Årlig markering

– I dag hadde vi den årlige markeringen vår som vi kaller «Snu ryggen til mobbing,» der skole og FAU jobber sammen for å bevare et godt skolemiljø på Korsvoll skole. Alle ansatte, elever og foresatte var invitert til markeringen. Skolegården var helt full, forteller rektor Kathrine Selvikvåg Malme ved skolen.

Full skolegård på Korsvoll, fredag. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

LES OGSÅ: Korsvoll skole får ny rektor

Appeller

Videre at markeringen hadde appeller.

– Markeringen hadde appeller fra elevrådsleder og nestleder Andreas Wiesnener Haga og Oda Berge-Røkenes, FAU-leder Gro Nygaard og også meg selv. I tillegg sang vi ÇStopp, ikke mobb», vår egen Korsvoll skole-sang, og vi danset årets BlimE-dans. Det ble en veldig flott markering, forteller rektor.

Se klipp fra markeringen her:


LES OGSÅ: Korsvolljentene imponerer - banker nabojentene og vinner avdelingen!

LES OGSÅ: Nydalen vgs. kan bli hedret av dronning Sonja

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...