Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Søker idrettsprosjekter som trenger penger

Solveig Gulbrandsen med olmpisk gull i fotball og nesten 200 landskamper, tidligere olympisk gullvinner i kombinert Fred Børre Lundberg, og verdensmester i curling, Steffen Walstad fra www.ibelieveinyou.no. (I tillegg er olympisk surfer Jannicke Stålstrøm med i prosjektet.) Foto: www.ibelieveinyou.no

Det blir kanskje ikke så vanskelig å finne? For fotballspiller Solveig Gulbrandsen og tidligere kombinertløper Fred Børre Lundberg og «I believe in you»-prosjektet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.07.2016 kl 12:04

NORDRE AKER: Det handler om crowdfunding.

– Vi ønsker tips om gode idrettsprosjekter, og vil så oppfordre folk til å gå inn å finne prosjekter de liker, kanskje støtte med en hundrelapp eller to. Så kan drømmer og mål for idrettsutøverne bli en realitet, oppfordrer den profilerte fotballspilleren Solveig Gulbrandsen til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: Tåsentunnelen stenger i sommer

USA

I blant annet USA er crowdfunding «helt vanlig».

– Nordmenn er litt tregere. I blant annet USA er folk veldig flinke til å gi til idretten, og mange gode idrettsprosjekter er finansiert nettopp gjennom crowdfunding, legger Gulbrandsen til.

Norske versjonen

Tidligere olympisk gullvinner i kombinert Fred Børre Lundberg, Solveig Gulbrandsen med olmpisk gull i fotball og nesten 200 landskamper, verdensmester i curling, Steffen Walstad og olympisk surfer Jannicke Stålstrøm skal sammen jobbe i den norske versjonen av «I believe in you»-prosjektet og crowdfunding-plattformen.

LES OGSÅ: Så mye eiendomsskatt betaler vi i Nordre Aker

Private supportere

På ibelieveinyou.no kan idrettsutøvere, klubber, foreninger, sportsrelaterte infrastrukturprosjekter og sportsarrangementer samle inn penger fra private supportere.

– Ibelieveinyou.no fungerer på lik måte som når utøvere går dør til dør og selger flakslodd eller toalettpapir, men ganske enkelt på Internett, skriver prosjektet selv.

LES OGSÅ: Er Viktor den nye Nerdrum? Se hva 13-åringen har tegnet!

Utøverne gir tilbake

Videre.

– Det gjør også at utøverne kan tilby mer personlige gaver som hjemmebakte pepperkaker eller en personlig treningsøkt. Det handler om å oppnå noe stort sammen med mange små bidrag – enten det er fra en onkel, arbeidskollega eller fan.

Kanskje trenger idrettsklubben din nye drakter, en klubbuss eller renovasjon av garderobene?

Les mer på www.ibelieveinyou.no.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...