Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Søker ti nye Oslo-rektorer, blant annet til denne skolen

Kringsjå skole får ny rektor. Her stort gjesteoppbud da nybygget Superkuben, der Elverhøy skole og Kringsjå-elever skal holde til, åpnet i fjor. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

En av barneskolene i Nordre Aker skal få ny rektor.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2017 kl 13:04

KRINGSJÅ: Osloskolen søker etter nye rektorer til i alt ti skoler. Den ene av dem er Kringjå skole, som er en 1-7-skole med cirka 540 elever og 55 ansatte.

LES OGSÅ: Vil barnet ditt spille teater? Nå åpner helt ny teaterskole på Ullevål

Tvillingskole

Dagens rektor er Kathrine Larsen, som har vært i stillingen siden 2013, fast ansatt fra 2014.

Rektor Kathrine Larsen, her avbildet under åpningen av nybygget i september 2016, sammen med Elverhøy-rektor Elisabeth Gjesti. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Kringsjå skole har en spesialgruppe for elever med autismespekter-forstyrrelser og er tvillingskole med Elverhøy skole, som er en spesialskole for elever med generelle lærevansker. Elverhøy (tidligere Blindernveien skole) flyttet inn i nye lokaler på Kringsjå høsten 2016. Dette ble markert med en stor feiring, der blant annet ordfører Marianne Borgen deltok.

Les mer om det her: Ordføreren knyttet vennskapsbånd mellom tvillingskolene da nybygget til Elverhøy åpnet.

På samme område ligger også Nordberg ungdomsskole.

LES OGSÅ: Her stopper ikke bilene for elevene på vei til Kringsjå skole

Kringsjå skole deler område med Nordberg ungdomsskole og spesialskolen Elverhøy. Den ligger rett ved marka, og har Kringsjå studentby som nærmeste nabo. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Ti nye rektorer

De øvrige skolene som trenger ny rektor er Klemetsrud skole, Nordstrand skole, Nøklevann skole, Seterbråten skole på Bjørndal, Vetland skole for hørselshemmede, som er tvillingskole med Oppsal skole, Hellerud videregående skole, Kampen skole, Furuset skole og Linderud skole.

Søknadsfristen på alle stillingene er ifølge Osloskolen 31. januar.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...