Nordre Aker Budstikke

Solgt flere millioner over prisantydning

Denne boligen var det noen som var villig til å betale høyt over prisantydning for. Foto: PRIVATMEGLEREN ALLE

Enebolig med spektakulær utsikt, i utgangspunktet priset til 17 millioner kroner, tok helt av!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2017 kl 15:59

NORDBERG: «Enebolig ligger på høydedrag med spektakulær utsikt, med to utleiedeler med egen inngang. Garasje, solrike og barnevennlige omgivelser inntil Marka-grensen», står det blant annet i prospektet for eiendommen i Storkenebbveien 11 på Nordberg.

Huset i Storknebbveien. Foto: PRIVATMEGLEREN ALLE

Prisantydning var på hele 17 millioner kroner. Nordre Aker Budstikke kjenner til at sluttprisen etter budrundene endte på 22 millioner kroner.

– Ja, det stemmer at prisen endte på 22 millioner kroner, sier advokat i Privatmegleren Allé, Dag-Frode Aasheim.

– Noen er villig til å betale for en unik beliggenhet, med en fantastisk utsikt og gode solforhold. Området er en liten grønn oase, inntil markagrensen. Det er heller ingen gjennomgangstrafikk der, sier Aasheim videre.


Høy pris og langt over prisantydning, til tross for at boligprisene i Norge falt 1,1 prosent i mai 2017. Sesongkorrigert var prisnedgangen 0,7 prosent. Mai følger dermed vårmånedene med avtagende prisvekst sammenlignet med den sterke prisveksten i 2016

Ikke noe å si på utsikten. Foto: PRIVATMEGLEREN ALLE

Tomtestørrelsen på den solgte eiendommen er på rett i overkant av ett mål, boligens primærrom på 223 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Doblet nesten salgssummen for denne lille hytta i Maridalen

Fantastisk utsikt

Utsikten beskrives videre i prospektet.


«Hvor man kan se alt fra Grefsenkollen, Ekeberg, sentrum, Bunnefjorden og Oslofjorden med mange av øyene. Meget gode solforhold med sol fra morgen til kveld. Boligen ligger usjenert, fritt og luftig med Marka som en av sine nærmeste naboer.»

Foto: PRIVATMEGLEREN ALLE

– Meget velholdt

«Boligen fremstår som meget velholdt. Gulvvarme i nesten alle rom samt solfanger på taket som er tilknyttet varmtvannsbereder. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Husets fasader ble malt våren 2017. Flott, frodig og opparbeidet hage fordelt over to plan. Tre markterrasser og flaggstang», beskriver prospektet videre.

Eiendommen fremstår som meget velholdt.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...