ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Solgt millioner over prisantydning

Eneboligen i Midtoddveien har stor tomt og blant annet tre stuer og tre overom i tillegg til garasje og hage. Foto: Privatmegleren

Kjelsås-boligen ble solgt for nesten tre millioner kroner mer enn prisantydning. – Dette et gunstig tidspunkt for å selge bolig, sier eiendomsmegleren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2021 kl 06:55

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KJELSÅS: Eneboligen i Midtoddveien på Kjelsås blir beskrevet som «en hyggelig familiebolig med klassiske elementer fra 1919».

Det er to etasjer i boligen som har et samlet bruksareal på 206 kvadratmeter.

«Boligen har tre soverom fordelt over to etasjer, tre stuer, baderom og et praktisk vaskerom i kjeller», heter det i boligannonsen.

Tomta teller nesten 1200 kvadratmeter og har plen, prydbusker og annen beplantning.

Det var Sigmund Ruud og Petter Ekrem Sjøli i PrivatMegleren Renommé som sto for salget.

ANNONSE

– Det var veldig mange interesserte, og dette medførte at vi måtte ha lange visninger for å kunne imøtekomme dagens koronaregler. Det er generelt stor interesse for eneboliger i området, spesielt med en slik romslig tomt, sier Ruud til Nordre Aker Budstikke.

Ville ikke priset høyere

Prisantydningen for boligen var 13,95 millioner kroner. Etter en opphetet budrunde endte sluttprisen på 16,8 millioner kroner pluss omkostninger. Totalt kom det inn rundt 30 bud.

– Prisantydningen på boligen ble lagt på bakgrunn av tidligere salg i området, boligens standard og reguleringer tilknyttet eiendommen. Det er regulerte veier som medfører et mindre nettoareal på tomten, sier Ruud.

– Burde den vært priset høyere når du ser hvor mye den gikk for?

– Prisen ble satt ut fra sammenlignbare eiendommer og et betydelig oppussingsbehov. Vi har lang erfaring i området, har vært markedsledende over flere år, og vi ville ikke satt prisen noe høyere. Det har over en lengre periode vært svært få eneboliger ute i markedet som her har gitt utslag på salgsprisen, svarer han.

ANNONSE

Gunstig tidspunkt

Den siste tiden har flere boliger i Grefsen- og Kjelsås-området blitt solgt flere millioner over prisantydning.

En toppleilighet i Grefsenkollveien ble tidligere i mars solgt for 17,2 millioner. Det var 4,7 millioner kroner mer enn prisantydningen for den 117-kvadratmeter store leiligheten.

Nordre Aker Budstikke omtalte på tirsdag salget av en del av en tomannsbolig i Frennings vei på Grefsen. Også den ble solgt nesten tre millioner kroner over prisantydning, for 14,7 millioner kroner.

ANNONSE

Eiendomsmegler Ruud som solgte boligen i Midtoddveien denne uka, trekker frem at det har vært få boliger for salg i området over en lengre periode. Det mener han at har gjort at prisene har blitt så høye.

– Interessen for alle type objekter har økt og vi ser at prisene i området har gått i takt med resten av Oslo området, sier han.

– Kan man tjene ekstra mye på å selge bolig nå?

– Det har vært et høyt tempo i markedet og vi ser at med den lave boliglånsrenten og prisveksten generelt så er dette et gunstig tidspunkt for å selge bolig, avslutter eiendomsmegler Ruud.

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE