Nordre Aker Budstikke

Solgt millioner over prisantydning

Eneboligen i Midtoddveien har stor tomt og blant annet tre stuer og tre overom i tillegg til garasje og hage. Foto: Privatmegleren

Kjelsås-boligen ble solgt for nesten tre millioner kroner mer enn prisantydning. – Dette et gunstig tidspunkt for å selge bolig, sier eiendomsmegleren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2021 kl 06:55

KJELSÅS: Eneboligen i Midtoddveien på Kjelsås blir beskrevet som «en hyggelig familiebolig med klassiske elementer fra 1919».

Det er to etasjer i boligen som har et samlet bruksareal på 206 kvadratmeter.

«Boligen har tre soverom fordelt over to etasjer, tre stuer, baderom og et praktisk vaskerom i kjeller», heter det i boligannonsen.

Tomta teller nesten 1200 kvadratmeter og har plen, prydbusker og annen beplantning.

Det var Sigmund Ruud og Petter Ekrem Sjøli i PrivatMegleren Renommé som sto for salget.


– Det var veldig mange interesserte, og dette medførte at vi måtte ha lange visninger for å kunne imøtekomme dagens koronaregler. Det er generelt stor interesse for eneboliger i området, spesielt med en slik romslig tomt, sier Ruud til Nordre Aker Budstikke.

Ville ikke priset høyere

Prisantydningen for boligen var 13,95 millioner kroner. Etter en opphetet budrunde endte sluttprisen på 16,8 millioner kroner pluss omkostninger. Totalt kom det inn rundt 30 bud.

– Prisantydningen på boligen ble lagt på bakgrunn av tidligere salg i området, boligens standard og reguleringer tilknyttet eiendommen. Det er regulerte veier som medfører et mindre nettoareal på tomten, sier Ruud.

– Burde den vært priset høyere når du ser hvor mye den gikk for?

– Prisen ble satt ut fra sammenlignbare eiendommer og et betydelig oppussingsbehov. Vi har lang erfaring i området, har vært markedsledende over flere år, og vi ville ikke satt prisen noe høyere. Det har over en lengre periode vært svært få eneboliger ute i markedet som her har gitt utslag på salgsprisen, svarer han.

Gunstig tidspunkt

Den siste tiden har flere boliger i Grefsen- og Kjelsås-området blitt solgt flere millioner over prisantydning.

En toppleilighet i Grefsenkollveien ble tidligere i mars solgt for 17,2 millioner. Det var 4,7 millioner kroner mer enn prisantydningen for den 117-kvadratmeter store leiligheten.

Nordre Aker Budstikke omtalte på tirsdag salget av en del av en tomannsbolig i Frennings vei på Grefsen. Også den ble solgt nesten tre millioner kroner over prisantydning, for 14,7 millioner kroner.


Eiendomsmegler Ruud som solgte boligen i Midtoddveien denne uka, trekker frem at det har vært få boliger for salg i området over en lengre periode. Det mener han at har gjort at prisene har blitt så høye.

– Interessen for alle type objekter har økt og vi ser at prisene i området har gått i takt med resten av Oslo området, sier han.

– Kan man tjene ekstra mye på å selge bolig nå?

– Det har vært et høyt tempo i markedet og vi ser at med den lave boliglånsrenten og prisveksten generelt så er dette et gunstig tidspunkt for å selge bolig, avslutter eiendomsmegler Ruud.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...