Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Solgt nesten to millioner over takst

Grefsenhuset gikk unna for 11.250.000 kroner

Foto: Foto: Sem/Johnsen

14 deltakere i budrunden gjorde at boligen i Nordlysveien på Grefsen ble solgt langt over takst.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2014 kl 20:47

GREFSEN/KJELSÅS: Det er ikke bare dystert i boligmarkedet om dagen, til tross for prisfall den siste tiden  Denne uken ble et arkitekttegnet hus i Nordlysveien på Grefsen, med prisantydning 9.5 millioner kroner, solgt for 11.250.000, nesten to millioner kroner mer enn takst.

Huset har et bruttoareal på 314 m2 og tomt på nesten ett mål, totalt ni rom, hvorav fire soverom. Prospektet skryter av meget god beliggenhet på solrik tomt, i rolig og særdeles barnevennlig villaområde.

I tillegg trekkes det frem en flat hage med stor terrasse og kort vei til både marka og badeplasser.

- Jeg kan bekrefte at vi solgte boligen i Nordlysveien 18, for kr. 11.250.000, i går, tirsdag, forteller megler Kristian Bull i Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Les også: - Nå er optimismen tilbake i boligmarkedet

35 på interesseliste

Han kan videre fortelle at det var én visningshelg, med til sammen to visninger.

- De var godt besøkte, og over 60 prospekter ble levert ut til interessenter. 35 stk havnet på interessentlisten og totalt 14 interessenter kom med bud, forteller Bull.

Kan taksten ha vært vel lav, siden huset gikk så mye over prisantydning?

- Selger hadde fått to andre vurderinger på boligen som lå mellom 9 og 9,5 mill. Taksten havnet på 9,5 mill og det var et fornuftig utgangspunkt i dagens marked, tror Bull.

Hyggelig hus på bra tomt

Han påpeker at det ikke er ofte det selges slike boliger på en såpass god tomt i dette området.

- I tillegg er det et veldig hyggelig hus med god planløsning. Dette salget viser at markedet er villig til å betale godt for de gode objektene som ikke mangler vesentlige faktorer i forhold til segmentet man henvender seg til, avslutter Bull.

Les også: Oslo-megler: - Vi har solgt rubbel og bit. Alt over takst

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...