Nordre Aker Budstikke

Helgen i Nordre Aker:

Sommer, fest og støy, støy og støy – samt noen bortviste klatre-russ

Med varme og sommerlys kommer også støymeldingene om natten i fleng.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Det har vært en relativt rolig helg i Nordre Aker, rapporterer politiet. Med fint vær og lyse kvelder er det riktignok en god del klager på feststøy rundt om i byen. Det er nå langt mer aktivitet i sentrum om natten i helgene enn det var da koronarestriksjonene var på det strengeste i vinter, så politiet har i mindre grad ressurser til å følge opp meldinger om feststøy fra privatadresser.

Støy

BERG: Natt til lørdag kom det meldinger om fest i en bolig på Berg. Flere naboer hadde prøvd å ta kontakt, men dette resulterte bare i at musikken ble skrudd ned i fem minutter, før den ble satt opp igjen, fikk politiet opplyst. Politiet kontaktet huseier, som ikke selv var hjemme. Huseier fikk kontaktet sønnen sin, som var alene hjemme, og fikk roet ned festen en stund, før det ifølge meldere tok seg opp igjen. Politiet valgte derfor å dra til stedet en times tid senere, og fikk gitt et muntlig pålegg til en mann i 20-årene om å holde natteroen. Etter dette ble det ikke meldt om mer bråk fra adressen.

Vandret i veien

STORO: Natt til lørdag klokka 02.15 kom det melding om en person på Ring 3 mellom Storo og Sinsen. Vegtrafikksentralen sjekket opp mot sine kameraer, men fikk ikke opp bilder av noen person i veien, og det ble konkludert med at vedkommende var ute av veien.

Støy

NORDMARKA: Lørdag kveld klokka 23.40 ble det ringt inn støyklager fra Svartkulp. Teltere i området klagde på støy fra en gjeng på 15 personer ved vannet, som holdt alle andre våkne med høy musikk, skrik og rop. Politiet hadde ikke kapasitet til å oppsøke stedet på dette tidspunktet. Et par timer sener kom det nye meldinger om at det fortsatt var bråk, og at det nå var tent opp et bål. Politiet hadde heller ikke da kapasitet til å følge opp saken.

Støy

NYDALEN: Natt til søndag, like etter midnatt, kom det melding om en fest i Nydalen med mye støy. Politiet sendte en patrulje, og fant en fest ute på en veranda. En mann i 30-årene fikk muntlig pålegg om ikke å forstyrre natteroen frem til klokka 08 søndag morgen.

Støy

NORDMARKA: Klokka 01.00 natt til søndag kom det melding fra Båntjern om støy og musikk. Melder hevdet det var ca. 50 personer tilstede. Politiet fikk ikke prioritert å sende patrulje, da dette var på det mest hektiske tidspunktet for politiet.

Støy

BREKKE: Natt til søndag klokka 01.30 ble det meldt om fest med høy musikk på Frysja. Politiet fikk sendt en bil til stedet en halvtime senere. En mann i 20-årene fikk muntlig pålegg om å holde ro på adressen.

Støy

GREFSENKLEIVA: Klokka 03.30 natt til søndag ringte en melder inn om støy fra Grefsenkleiva, på Årvoll-siden. Det ble mistenkt å være en russebuss, men politiet hadde ikke kapasitet til å dra til stedet på grunn av mange oppdrag. Klokka 07 ringte en ny melder som var på tur nederst i Grefsenkleiva, og møtte på festdeltakerne som var på vei fra stedet. I følge melderen, som bor i området, hadde festen holdt på hele natta.

Musikkstøy fra skolen

ULLEVÅL: Søndag kveld klokka 21.15 ble det meldt om høy musikk fra Ullevål skole. Det ble sendt en bil som fant fire gutter ved skolen, men det var da stille og rolig, rapporterte patruljen. Det ble imidlertid funnet en soundbox på stedet, som kan tyde på at det hadde blitt spilt musikk tidligere. Politiet tok en prat med guttene, og saken løste seg på stedet.

Russ ble bortvist

GREFSEN: Natt til mandag, klokka 01.30, kom det melding om at noen brukte en stige som tilhørte et bygg i Kapellveien. Det ble sendt en politibil, som fant tre russ som hadde tatt seg opp på et tak. De tre ble bortvist fra stedet i ett døgn.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...