Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Senterleder på Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, skal tilbringe deler av sommeren i ei hytte uten vann og strøm. Her med eieren av senteret, Olav Thon. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (arkivfoto)

Sommeren går til å planlegge høstens lange reise

- Sommeren går til å planlegge årets langdistansetur til Kashakstan, forteller kjøpesenterdirektøren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

SOMMERPRATEN: I sommer slår Nordre Aker Budstikke av en prat med en rekke lokalprofiler. I Sommerpraten blir du bedre kjent med de lokale fjesene, og hva de skal i sommer. Denne gangen har vi pratet med Unni Merethe Aasgaard.

Senterlederen ved Storo-senteret har ledet senteret til å bli et av landets største, og mest inntektsinnbringende. I sommerpraten forteller hun om utviklingen som har foregått, siden hun begynte å jobbe på senteret for 23 år siden. Sommeren tilbringer hun både på hytte uten strøm og vann, samtidig som hun planlegger årets langdistansetur til Kasakhstan.

- Hva opptar deg mest akkurat nå?

- Det er senterets resultat det første halvåret i år, i omsetning og kundebesøk.

- Hvilke planer har du denne sommeren?


- Var på en temareise til Sorrento i mai med besøk Capri, Amalfikysten og Pompeii. En ny tematur til Italia venter i juli. I september skal jeg på årets langdistansetur til Kasakhstan.

- Kan du fortelle litt om ditt beste sommerminne

- Det var å se kengeruer i en nasjonalpark i Australia. Favorittprogrammet mitt som barn var SKIPPY.

- Hva har opptatt deg mest siden sist sommer?

- Planlegging av nye og spennende turer både innen- og utenlands. Skal gå Besseggen for femte gang i august og førstkommende helg blir det Jotunheimen. Været er avgjørende for hvilke turer det blir, men det hadde vært gøy å oppleve Galdhøpiggen igjen.


- Hva førte deg til Nordre Aker, og hva er best ved bydelen, synes du?

- Jeg har jobbet på Storo siden 1996, så jeg har 23 års jubileum i år. Det har skjedd veldig mye her de siste årene – det har blitt en BY I BYEN.

Storo Storsenter har de siste årene gitt penger til et veldedlig formål før jul. Kunde stemmer på hvilken kandidat de synes bør få pengene. Julaften 2018 ble 25 000 overrukket til Fattighuset. På bildet: senterleder Unni Merethe Aasgaard, Sverre Rusten fra Fattighuset og Helen Sindy fra Egon. Foto: Christian Fredrik Borg

- Hva synes du er det alle beste å gjøre en varm sommerdag?

- Jeg liker skog og mark, og koser meg å gå en lang tur eller nyte late dager med venner.


- Hva leser du i sommer?

- Blir mye reiselitteratur for å være mest mulig forberedt til årets langdistanse – er godt i gang med Erika Fatland’s bok «Grensen», Gunnar Ingenstads bok «På tur til verdens minst besøkte land» og så en liten lettlest bok om pilgrimsveien til Santiago de Compostela (skal gå denne turen neste vår).

- Klarer du å koble helt av og nyte sommeren?

- Det går helt utmerket. Jeg skal bo på en hytte i Jotunheimen uten strøm. Fordelen er at vi får mer tid til å prate sammen, hente vann i bekken og leve veldig enkelt.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...