Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sommerlig glede på Korsvolls fotballskole

HAUK OG DUE: Det er gledelig å komme seg forbi hauken i «Hauk og due»! Foto: EIVIND SOLLIE

Over 70 jenter og gutter i alderen 6 til 13 år deltar denne uken på Korsvolls fotballskole på Korsvollbanen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KORSVOLL: Det er sol og regn om hverandre, men det er spilleglade barn å se på Korsvollbanen denne første uken av sommerferien. På fotballskolen får barna lære masse nytt og utvikle sine fotballferdigheter hvor spillegleden og trygghet står i sentrum.

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden din! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Temadager

Hver dag fra mandag til torsdag er tematiserte dager. For de yngste er det skjult ferdighetstrening gjennom lek som gjelder, mens for de eldre er det mer teoretisk.

Avslutninger er ikke et eget tema, men kjøres omtrent hver økt for alle gruppene, og smålagsspill spilles hver eneste økt. Det er for å legge opp til at alle deltakerne får score masse mål i løpet av uken, noe som er blant det morsomste med fotballen.

Gruppene deles inn etter kjønn og alder, men med aktiv bruk av differensiering jobbes det med å tilpasse hver enkelt deltagers ferdigheter, motivasjon, ønsker og behov, slik at alle får mest mulig utbytte og trives best mulig på fotballskolen.

LES OGSÅ: I helgen stiller 7000 til O-løpstart på Sognsvann. Ta med nettbrettet!

1 mot 1 på tirsdag Foto: EIVIND SOLLIE

Turneringen ukens høydepunkt

Tradisjon hvert år er at det arrangeres VM-turnering den siste dagen. Hele dagen er satt av til turneringen, med gruppespill før lunsj og sluttspill etter. Masse spill og mange mål en hel dag slår aldri feil.

Den samme fotballskolen arrangeres også i siste uke av sommerferien (uke 33).

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...