Nordre Aker Budstikke

Sondre følger opp med ny låt

Cham Léon. Foto: Hedda McLean

Etter å ha gitt ut debutsingelen «four» tidligere i høst, har nå kjelsåsgutten fulgt opp med låta «three».

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2020 kl 07:50

KJELSÅS:facebooksiden til promo- og managementbyrået Little Big Sister omtalte de nylig at kjelsåsgutten Sondre Kittelsen Paalgard (23), med artistnavnet Cham Leon, har gitt ut sin andre låt så langt, låta «three», og i samarbeid med Henrik the Artist.

Nordre Aker Budstikke tok en prat med Sondre tidligere i høst, etter utgivelse av første låta «four».

Sondre ble en del av Little Big Music og managementet Little Big Sister i fjor høst. Karpe og Cezinando er også en del av managementet.

Han sa blant annet til Nordre Aker Budstikke at han «alltid» har sunget, og var tidlig med i skolekoret på Kjelsås.

– Jeg har alltid sunget og vært kreativ. Jeg sang også i barnekoret i Operaen. Men jeg var nok mer kreativ, i det stille, da jeg var yngre, sa Sondre.


Sondre Paalgard/ Cham Leon har gitt ut sin andre sang. Foto: Hedda McLean

– Jobbet ekstremt mye

Sondre startet på dramalinjen ved Hartvig Nissen videregående høsten 2013, og dro på folkehøgskole etter det. Der fikk han prøvd seg på låtskriving og musikkproduksjon.

– Jeg jobbet to år etter folkehøgskolen på forskjellige steder. Jeg jobbet faktisk ekstremt mye og sparte alle pengene jeg tjente for å kunne bruke de på musikk senere - for å følge drømmen!

I fjor gikk han årstudiet musikkproduksjon på fagskolen Kristiania høyskole. I høst startet han på en bachelor innen kunst og design på OsloMet.

Sondre kunne også fortelle at han aldri har følt han har passet helt inn og ikke turt å vise det kreative han har drevet med opp igjennom årene.


– Men nå tør jeg, og tenker ikke slik lenger, sa også Sondre - les hele saken her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...