Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Spanderer buss til kamp

Bislett-gresset er ennå ikke klart for å spilles på. Dermed tar Lyn og Bastionen turen til Røa kunstgress. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Onsdag er det klart for andre runde i NM-kvaliken for Lyn og Korsvoll. Førstnevnte spiller sin kamp på Røa kunstgress. Og Bastionen spanderer buss. Korsvoll reiser til Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.03.2016 kl 19:30

KRINGSJÅ/KORSVOLL:Både Lyn og Korsvoll kom seg relativt greit igjennom den første kvalikrunden for cupen.

Lyn vant 3-1 borte mot Konnerud mens Korsvoll tok turen til Østfold og slo ut Trosvik med 2.0.

Onsdag tar Lyn i mot Svelvik. Korsvoll får besøk av bydelsnabo Hasle/Løren.

Til Røa i gratis buss

For Lyn sin del blir det et møte med en relativt ukjent motstander. Ifølge lynhistorie.com har Lyn møtt Svelvik én gang siden 1957. Også det gjaldt cupen. Kampen ble spilt borte mot Svelvik i 1966.

Lyn vant 5-0. Målene ble scoret av Harald Berg, Knut Berg, Ola Dybwad-Olsen og Jan Berg. Ett av målene var selvmål.

Svelvik vant sin første kvalikrunde ved å filleriste stakkars Re med 8-0.

Bislett-gresset er ennå ikke klart til å spilles på. Kampen spilles derfor på Røa kunstgress. Siden kampen ikke spilles på Bislett og Bastionen ikke har mange bussturer i år, spanderer supporterklubben buss opp til Røa.

Korsvoll som tar i mot Hasle/Løren på Myrerjordet kjenner derimot sin motstander godt. De spilte i samme avdeling i fjor. Korsvoll vant begge kampene.

Hasle/Løren slo forøvrig greit fra seg i sin første kvalikkamp. De gruset Oldenborg med solide 7-0.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...