Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sparket i gang sesongen

1300 barn i full sving på Kringsjå.

Travelt: Daglig leder Ruth Anne Steffensen hadde mye å holde styr på som turneringens overhode.

160 lag var i full sving på Kringsjå i helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2014 kl 19:07

KRINGSJÅ: Det var nærmest en kul på Lyns klubbhus sist helg, da 160 lag deltok på vårturneringen.

Det er rundt 1280 spillere fordelt på 250 kamper.

- Før har denne turneringen bare vært internt for Lyn, men i fjor åpnet vi den for alle, og hadde rundt 120 lag påmeldt da, forteller Ruth Anne Steffensen, daglig leder for Ski og Fotballklubben Lyn.

God dugnadsånd

Og det er ikke småsaker som skal til for at en turnering i den størrelsen skal avholdes.

- Dugnadsånden i Lyn er veldig god, og vi har utrolig mange foreldre som stiller opp slik at vi kan gjennomføre dette. I tillegg er G99-laget vårt dommere denne helgen, forteller Steffensen.

Viktig for økonomien

Inntil 2014 hadde Lyn rettigheter på caféutsalget på Ullevaal stadion. Nå må den millionen klubben hadde i inntekter der dekkes inn andre plasser.

- Da er det ekstra viktig at vi kan holde slike store turneringer. I tillegg har vi måttet øke treningsavgiften litt, sier Steffensen.

Til sammen har Lyn syv turneringer i sommerhalvåret for gutte- og jentespillere, ungdomslag samt en eliteturnering for damefotballen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...