Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

80-åringene klare for Euruopamesterskapet

Spiller double mot 13-åringene

De eldste mot juniorene i double i Nordberg Tennisklubbs klubbmesterskap i helgen, fra venstre Arne Nygaard, Pål Arneberg, Rayan Zelmat og Bastian Reichborn-Bjørneklett. Foto: NORDBERG TENNISKLUBB

Nordberg Tennisklubb har hatt klubbmesterskap. Blant annet spilte de eldste 80-åringene double mot 13-åringene. I tillegg ble det satt klubbrekord - juniorfinalen ble klubbens så langt lengste kamp. Hvor lenge?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2015 kl 16:57

NORDBERG: Nordberg Tennisklubb, med hele 450 medlemmer, er en bydelsklubb i Nordre Aker. Med medlemmer fra Korsvoll, Nordberg, Kringsjå og Sogn. Andre tennisklubber i Nordre Aker er Grefsen, Berg, Tåsen og Ullevål.

I helgen var det klubbmesterskap på Nordberg.

13-åringene mot de eldste

Styremedlem Hege Saastad Haugan i klubben forteller om masse idrettsglede, og et mesterskap med tennis fra morgen til sen ettermiddag lørdag og søndag, i alle aldre.

Les også: Kjemper for og imot tennishall på Disenjordet - politikerne snudde i saken!

Over 80'

– Kanskje ekstra morsomt at juniorene deltok i seniorklassen i år. Eldste spiller i klubben, Pål Arneberg på 82 år møtte med sin makker Arne Nygaard (80) to 13-åringer i double innledende kamper, forteller Saastad Haugan.

Pål Arneberg er Norgesmester i klassen 80+. Sammen med sin makker Arne Nygaard (80) er han norgesmester double i samme klasse fra i år. Neste for disse to er ifølge Saastad Haugan klare for Europamesterskapet i sin klasse, i Kroatia, om noen uker.

– Kampen mot 13-åringene ble veldig jevn. De eldste hadde to matchballer på 9 - 7 i supertiebreake, som de unge gutta vant 11 - 9. Settene endte 0 - 6 i første og 6 -1 i andre, forteller Saastad Haugan.

Les også: Tennisfest på Grefsen

Is for hver 10. klesklype

Søndag formiddag var det de aller yngste som fikk prøve seg, fra fire-fem til åtte år.

– Vi arrangerte en festival hvor alle fikk prøve seg på mange forskjellige aktiviteter med ball og racket. På hver stasjon kunne man vinne en klesklype og det ble is for hver 10. klesklype de klarte å samle, forteller Saastad Haugan.

Hun fortsetter.

– I tillegg ble det avholdt en Hot Seat-turnering hvor barna spiller med tilpasset utstyr, baller og racketer, på tilpassede banestørrelser. Barna fikk også prøve fartsmåleren og kjempet om å få den raskeste serven, oppsummerer Saastad Haugan.

Klubbhistoriens lengste kamp

Juniorfinalen utviklet seg til å bli klubbhistoriens lengste tenniskamp – hele fire timer og 15 minutter - mellom Rayan og Armann, hvor Armann til slutt spilte seg til seieren - les egen sak på klubbens hjemmeside.

Nordberg Tennisklubb har 4 baner, 2 hard Court og 2 grusbaner. I perioden 15. september til 30. april er Nordberghallen blåst opp over to av banene.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...