Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Spillerne viser en voldsom sult på å bli bedre

Kjelsås imponerer i treningskamper.

HAR TROA: Eivind Kampen.

Kjelsås har havnet i en tøff avdeling i Oddsenligaen denne sesongen. Men de er klare for utfordringene som venter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: - Det kommer til å bli en spennende sesong. Vi var i en sterk avdeling i fjor, men avdelingen i år er enda sterkere, sier trener Eivind Kampen.

Andre påskedag, mandag 21. april, sparkes sesongen i gang når Finnsnes gjester Grefsen Stadion.

FØLG MED PÅ ODDSENLIGAEN HER

Fokus på prestasjon

Men Eivind Kampen ønsker ikke å snakke om målsetningene til klubben.

- Ambisjonene våres er å utvikle oss. Vi er kun oppatt av prestasjoner, sier han.

- Hvordan er laget i år i forhold til i fjor?

- Det er en mer homogen gruppe. Det er en sterkere utviklingskultur. Spillerne viser en voldsomt sult på å bli bedre hver eneste dag, sier Kampen.

Han sier videre at han har en ung tropp, som kanskje vil svinge litt i prestasjoner denne sesongen.

- Vi har et høyere toppnivå. Vi skal jobbe knallhardt for at vi skal ha et produkt som folk i nærområdet ønsker å se, sier Kampen.

Møller tilbake

Etter at Karim Aoudia ikke fikk kontrakt har klubben lett etter en naturlig målscorer. Gledelig er det at den lokale spissen Simen Stamsø Møller vender tilbake etter opphold i Tromsø og Strømmen.

- Han blir kjempeviktig. Han er en lokal gutt som holder et høyt nivå. Han er utrolig glad i klubben og et naturlig midtpunkt. Han er den naturlige målscoreren vi trenger, sier Kampen.

LES OGSÅ: Simen Møller tilbake i Kjelsås

Hovedpersonen selv er utrolig glad for å være tilbake.

- Det er en fryd å være tilbake, sier Simen Stamsø Møller.

- Hvilken ambisjoner har du med Kjelsås?

- Jeg ønsker å få med laget jeg vil, nemlig opp igjen. Jeg må finne godfølelsen og håper jeg kan bidra med det jeg har lært i andre klubber, sier han.

LES OGSÅ: Toppscorer legger opp

Nye spillere

Møller er ny i klubben sammen med Martin Fasting, Konrad Skogen, Jonas Lindgård, Øystein Rønning, Robin Mankowitz, William Holm (alle egen stall), Nikolai Bjerkestrand (Nesodden), Ola Bjørnland (Østsiden) og Mishel Bilibashi (Laci, Albania).

Kim Hunstad, Karim Aoudia, Julian Møller, Severin Brørby, Mounir El Hamouti, Jimo Love, Håkon Solvang og Kristoffer Sætrenes har forlatt Kjelsås.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...