Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Spilte for kongen

- Det er mye energi i de slottsveggene,

- Kongen smilte og så ut til å like det han hørte, ifølge Pernille Alsos og messingkvartetten Trombonet, som spilte på Slottet tirsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2014 kl 14:03

OSLO: Messingkvartetten Trombonet fikk spilleoppdrag på Slottet, i forbindelse med utdelingen av Kongens fortjenestemedaljer.

Kvartetten varmet opp inne i Slottskapellet.

- Vi har aldri spilt på Slottet før, men tror ikke vi var noe særlig nervøse for det. Det var jo spesielt å spille der, men også veldig morsomt, forteller Malene B. Fosli Flataker (Nordre Aker) og Pernille Alsos (Vestre Aker) i kvartetten Trombonet, i etterkant av spilleroppdraget.

Les også: Jesper (17) fra Tåsen i Idolfinalene

- En god følelse

De to andre i kvartetten er Trond Sagbakken (trompet) og Marie Nøklebye (trombone) - kvartetten har spilt sammen siden 2012.

- Det var på en måte en litt annerledes opplevelse å spille på Slottet. Man føler seg jo litt «viktig» når man skal inn og spille for en slik forsamling. Men det ga en god følelse, sier Pernille, sisteårselev ved Foss videregående skole, men med i talentprogrammet til Barratt Due Musikkinstitutt.

Malene har etter endt videregående, nå blitt elev ved Barratt Due. Trond og Marie er også tilknyttet Barratt Due.

- Tid til å øve masse

- Jeg trives godt ved Barratt Due. Deilig å endelig ha tid til å øve masse, sier hun.

Jentene kan fortelle at opptreden på Slottet ble avsluttet litt "tøyeste".

- He he, vi hadde et ganske variert program. Men avsluttet med en litt tøyeste greie, «harlem rag». Veldig moro da, forteller Malene. 

- Kongen smilte og så ut til å like det han hørte. Det så det ut som de andre gjorde også. Det er mye energi i de slottsveggene, legger Pernille til.

Alt i alt oppsummerer jentene at opptreden på Slottet gikk veldig bra.

- Vi spiller gjerne igjen for kongen, er jentene enige om.

Kvartetten vant også i fjor sin klasse i Ungdommens Musikkmesterskap.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...