Nordre Aker Budstikke

Skeid markerer seg på «Svetter’n»

200 barn invitert til en real fest

Skeid klinker til og inviterte torsdag til real fest for de unge og lovende. Foto: ANDERS VINDEGG

– Vi er her for å feire at klubben vår er 100 år! Vi elsker Skeid, sier Silje, Mie, Oline, Pia, Lotte, Linnea, Josephine, Rikke og Christine.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2015 kl 09:22

DISEN: Torsdag kveld var nærmere 200 Skeid-spillere samlet på ærverdige «Svetter’n», et steinkast unna Nordre Åsen og Skeidbanen, for å feire bydelens sprekeste hundreåring.

Og vet du hvorfor det staselige bygget heter Svetter'n? Historien kan du lese her!

Fin blanding

Det er en fin blanding av spenning og latter i salen blant de 200 barna mellom 8 og 12 år som er samlet på det gamle velhuset og kinosalen Svetter’n på Nordre Åsen. Skeid yngres avdeling har invitert alle spillere i avdelingen til en real fest, for å markere at Skeid i 2015 blir ett hundre år.

Kvelden feires med mat, underholdning og disco.

SE MANGE FLERE BILDER HER


Jentene fra Skeid J05 er fornøydE med kvelden. Fra venstre Silje, Mie, Oline, Pia, Lotte, Linnea, Josephine, Rikke og Christine - med «maskotten» Albert. Foto: ANDERS VINDEGG

– Vi elsker Skeid

Ute på dansegulvet er en ivrig jentegjeng fra Skeid J05, og det er ingen tvil om hvorfor de har tatt turen til Svetter’n:

– Vi er her for å feire at klubben vår er 100 år! Vi elsker Skeid, forteller jentene Silje, Mie, Oline, Pia, Lotte, Linnea, Josephine, Rikke og Christine.

De er alle enige om at det er moro å spille fotball for Skeid. Spesielt gøy er det når de vinner, og det gjør de - nesten - alltid.

– Det er kjempegøy. Vi vinner nesten alle kampene våre, i alle fall når vi spiller mot lag som er like gamle som oss. Noen ganger møter vi også lag som er ett og to år eldre. Da hender det at vi taper, men ikke så ofte, smiler 10-åringene.


LES OGSÅ: Nordre Aker skal også være en god bydel for de eldre. Slik kan du bidra til å skape morgendagens eldreomsorg

Jubileumsturnering, jubileumskamp og jubileumsbok

Skeid har markert hundreårsjubileet på ulike måter gjennom 2015, med blant annet en
jubileumsturnering på Nordre Åsen i sommer, jubileumskamp mot Kjelsås og markering i Oslo rådhus sammen med ordføreren. En flott jubileumsbok er også utgitt, og snart kommer også en film som tar for seg Skeids stolte og lange historie.

SE MANGE FLERE BILDER HER

Unge, lovende og Morten Berre

Men på Svetter’n denne torsdagen er det altså klubbens unge og lovende som står i fokus. Det blir servert pølser, brus og kaker, Jakob «Ballong-Jakob» Hall lager og deler ut fantastiske figurballonger, og det blir arrangert Skeid-quiz.

LES OGSÅ: Hvem kjørte på Edmund (14)?


DJen spiller opp til disco med lysshow og dans, og den tidligere Skeid-spilleren Morten Berre, som har scoret over 100 mål i Tippeligaen, kaster glans over arrangementet ved å dele ut godteposer, jubileumsmedaljer og signere autografer – til stor glede og jubel fra Skeids unge spillere.

SE MANGE FLERE BILDER HER

– Det er kjempefint å være her med venner. Vi har fått kaker og godteri, og sammen fått markere at Skeid har jubileum i år, avslutter de ivrige jentene på Skeid J05, før oppmerksomheten atter igjen rettes mot innholdet i godteposen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...