Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

40 barn på tenniscamp

CAMP: Den første av to tenniscamper på Disenjordet, første ferieuke etter skoleslutt. Foto: GREFSEN TENNISKLUBB

Flere av spillerne plukket opp en racket for første gang på Disenjordet denne uka. Det ga mersmak.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

DISEN: Denne uken - fra 22. juni - arrangerte Grefsen Tennisklubb den første av sommerens to camper. 40 barn møtte opp hver dag med mye energi og klar for tennis.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Tidlig oppmøte

Hver morgen har alle spillerne møtt opp klokken åtte til frokost. Etter frokost - ut på banene og spilling i fem forskjellige grupper basert på forskjellige nivå.

Gruppene er blandet mellom alder og kjønn. Fokus for dagene har vært teknikk, tennisglede og å ha det gøy.

Alternativ trening

Det var noe dårlig vær, så banene kunne ikke brukes under hele campen. Da ble det arrangert alternativ trening, quiz, bordtennisturnering og en tur til Grefsenkollen. Det ble også tidligere oppstart en av dagene, så alle deltakerne kunne få spille mest mulig tennis.

Hver dag har hatt fokus på ett spesifikt tema, og på fredag ble det arrangert en turnering for alle spillerne.

Første gang

Både foreldre og barn har kommet med gode tilbakemeldinger. Flere av spillerne plukket opp en racket for første gang denne uka og ønsker å spille mer fra høsten av.

– Første gangen de yngste prøver seg på tennis, tror vel de skal fortsette til høsten. Positivt og litt spennende å være med andre barn med litt ulike aldere og nivå, sier en av foreldrene til deltgerne, Dagfrid Hanem.

Neste camp er til høsten.

LES OGSÅ

Slik verner du deg mot innbrudd i ferien

En smak av Nydalen i London

7000 stiller til start i Norges største O-løp

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...