Nordre Aker Budstikke

Alle gode ting er ikke nødvendigvis tre

Lyns Anwar Pellegrino gjorde hat trick da Lyn slo Junkeren 5-1 på Kringsjå. Foto: Lars Opstad / Kladd.no

FOTBALLRUNDEN: Men Lyn er skikkelig i siget etter tre spilte runder. På Korsvoll og Kjelsås går det derimot trådt. Skeid ligger nærmest medaljeplass, men har litt å gå på.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2018 kl 16:18

NORDRE AKER: Etter tre spilte serierunder i 2. divisjon avd. 2 (Skeid og Kjelsås), og 3. divisjon avd. 6 (Lyn og Korsvoll), stemmer ikke alt for våre lokale lag. For Skeid og Kjelsås venter imidlertid sterkere motstand i cupen allerede på onsdag.

3. divisjon avd. 6

(Kilde: Fotball.no)

Lyn satte målscorerne i Junkeren skikkelig på plass på Kringsjå søndag. Bodø-laget har scoret 18 mål - flest i 3. divisjon avdeling 6. Men det hjalp lite mot et agressivt Lyn som ikke hadde planer om å sende noen poeng vekk fra Kringsjå Kunstgress.

Lyn vant hele 5-1 over gjestene fra nord. Første scoring kom etter syv minutter, og lagene gikk til pause på 3-0. Med ti minutter igjen å spille ledet Lyn 5-0. Junkerens trøstemål kom minuttet etter.

Fyldig kampreferat kan du les på Lyns nettsider.


For Lyns del betyr det 6 poeng på tre spilte kamper så langt. Det holder til en 6. plass på tabellen. Like mange som helgens motstander Junkeren, og tre bak serieleder Fløya, som har fått full pott i alle sine kamper.

Lyn tapte bortekampen mot Fløya 3-1 i forrige runde, men vant velfortjent 3-0 i serieåpningen mot Melbo. Nyopprykkede Melbo hadde lite å stille opp med mot Lyn i sesongstarten, som ble flyttet til KFUM Arena på Ekeberg fordi både Bislett og Kringsjå ikke var spilleklare.

Divisjonskompanjong og nabo, Korsvoll, har i motsetning til fjorårsesesongen hatt en tregere start på fotballåret. Etter tre kamper står de med null poeng. Søndag endte hjemmekampen på Korsvoll kunstgress 0-1 til serieleder Fløya.

Korsvoll kan ellers notere et 4-1 tap mot Melbo og 3-5 mot Harstad så langt. Korsvoll ligger poengløst på 12. plass, sammen med Skjervøy og Sortland.

Lørdag 5. mai skal Korsvoll møte Lyns motstander i dene runden, Junkeren, borte i Nordlandshallen. Lyn på sin side skal spille borte mot Grei. Lyns første kamp på Bislett i år kan for håpentligvis gå etter planen 13. mai.

2. divisjon avd. 2

(Kilde: Fotball.no)

I divisjonen over spilte Skeid lørdag uavgjort 1-1 mot Stjørdals-Blink i Trøndelag. Gutta fra Nordre Åsen vant behagelig 3-0 hjemme over Nardo i forrige runde, og spilte uavgjort i lokaloppgjøret mot Kjelsås i serieåpningen.

Lørdag hadde Skeid nesten 3 poeng sikret, med kampens så langt eneste scoring etter 74 minutter. Men godt på overtid fikk Stjørdals-Blink frispark, og satte ballen i nettet.

Dermed fikk Skeid kun med ett poeng hjem, og har 5 poeng totalt. Det holder til en grei 4. plass på tabellen. Fire poeng bak avdelingens leder KFUM, med full pott – 9 poeng – så lang.


Les fyldig kampreferat, og se høydepunkter, på Skeids nettsider.

Nabo Kjelsås står uten seier så langt i sesongen. Etter uavgjort mot Skeid i åpningskampen, og mot Fløy-Flekkerøy i forrige runde, ble det tap borte på Bryne stadion søndag kveld.

Det gir bare to poeng, og så langt en 12. plass for Kjelsås.

2. NM-runde

For Skeid og Kjelsås er neste kamp i NM. Begge lag tok seg videre fra 1. runde i cupen. Skeid med seier over Lommedalen, og Kjelsås over Eidsvoll Turn. Dermed venter to spennende kamper, begge på hjemmebane, onsdag 2. mai.

Skeid tar imot eliteserielaget Sandefjord på Nordre Åsen, mens Kjelsås møter 1. divisjonslaget Ullensaker/Kisa på Grefsen stadion. Kan det bli en cupbombe i Nordre Aker?


Begge kampene spilles klokka 18.00.

LES OGSÅ: Bydelens eneste lag på øverste nivå, Lyn Damer i Toppserien, viser at de hører hjemme i toppen. I helgen slo de Arna-Bjørnar

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...