Nordre Aker Budstikke

Alle vant i helgen!

Seier for jentene i førstedivisjon. Nå ligger de på topp, med to poeng ned til serietoer. Foto: Lyn Damer

Det jobbes godt i Nordre Aker for tiden. Mange kamper igjen, men to lag har spilt seg godt til rette på toppen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2017 kl 12:25

NORDRE AKER: Alle poeng som skulle spilles om og utdeles, gikk til topplagene i Nordre Aker. Det ble en seiershelg for samtlige.

PostNord-Ligaen

Både Skeid og Kjelsås i 2. divisjon kunne juble i helgen. Skeid møtte sterke Grorud på bortebane, en vanskelig og jevn kamp.

– Det er alltid spesielt å møte Grorud. Mer enn halve laget er tidligere Skeid-spillere. De har lært fotballspillet på Nordre Åsen, og derfor vet Torshov-gutta at det blir tøffe tak når de gule/blå står på den andre banehalvdelen, står det på Skeid sine hjemmesider.

I det 53. Minutt fikk Grorud en spiller utvist. Det var Kevin Mankowitz, tidligere Skeid-spiller. Etter utvisningen får Skeid nye krefter, men det viser seg å bli tøft. Likevel er det verdt det, for ett minutt før slutt finner Dreni Ademaj Henning Tønsberg Andresen i boksen, som prikker ballen i mål. 0-1 til Skeid, som også står seg til dommeren båser i fløyta

Her blir David Hickson felt av tidligere Skeid-spiller, Kevin Mankowitz. Grorud må spille med en mindre spiller resten av kampen. Foto: Anders Vindegg


Nå ligger Skeid på femteplass med 31 poeng, kun to poeng opp til Raufoss.

Seier på Oslos tak

Kjelsås tok også alle poenga i en kamp som så ut til å bli vanskelig. Tabellfireren Raufoss kom på besøk, men Kjelsås lot seg ikke skremme, og tar overhånd tidlig i kampen.

– Vi åpner kampen forrykende, og får også betalt. Nicholas Kristiansen blir taklet alene gjennom allerede etter 5 minutter, soleklar straffe. Den setter dagens kaptein Lars Brotangen kontant i mål, skriver Kjelsås på sine Facebook-sider.

Likevel ble det ikke så enkelt. Raufoss reduserer, men Kjelsås er med i teten, og vil ha kontroll på kampen.

– Rett før pause så setter vi sammen en fantastisk kontring hvor Ola Bjørnland finner Jens Aslaksrud alene på bakerste. Han gjør ingen feil, 2-1! Skriver Kjelsås.


Andre omgang vil ikke gi flere mål, og Kjelsås vinner. Hjelpetrener Erik Braathen Rognved er fornøyd.

– Det smakte utrolig godt med en seier igjen og den kommer først og fremst på grunn av herlig innsats av alle gutta. Vi måtte grave dypt mot slutten, da smaker det ekstra godt at vi får betalt for strevet med tre poeng, sier hjelpetrener Erik Braathen Rongved til Kjelsås sine sider.

Matchvinneren, Jens Aslaksrud, blir omfavnet av lagkameratene etter scoring. Foto: Kjelsås Fotball

Lyn herjer

Lyns A-lag i 3. divisjon har hatt en effektiv høstsesong, og tatt styringa. I helgas oppgjør ble det hele 6-2 til laget som spiller på Bislett, gjestene var Lokomotiv Oslo.

Christoffer Simensen startet målshowet med å score to kjappe tidlig i kampen, før Lokomotiv Oslo reduserte rett før pause. To nye kom i favør Lyn rett etter andre omgang blåste i gang, signert Benjamin Nyheim og Fadel Karbon.


Igjen reduserte Lokomotiv Oslo, men Johannes Johannessen og Anwar Pellegrino satte spiker’n på kista like før slutt med hver sin scoring.

Nå ligger Lyn på topp med 48 poeng, med en luke på fem poeng ned til Eidsvoll TF.

Også med i medaljekampen

Det er tett i toppen av 3. divisjon, og Korsvoll er også med i kampen om medalje. Akkurat nå ligger de på fjerdeplass med 39 poeng, der Stabæk ligger foran med tre poeng mer. Ingen tvil om at seieren i helga hjalp.

Korsvoll vant knepent 3-2 mot Raufoss 2. Bo Lundström scoret for hjemmelaget i det 33. Minutt, før Raufoss reduserte i midten av andre omgang. Stig Hovdal syns ikke det var så greit, så to minutt senere finner han veien til nettmaskene.

Igjen reduserer Raufoss, og det i det 89. Minutt. Det ble en intensiv slutt på dette oppgjøret. Korsvoll er ikke interessert i å tape poeng på hjemmebane, så ett minutt senere setter Chimaobi Ifejilika ballen i mål og det ender 3-2 til Korsvoll.

Lyn på topp

Det er ikke bare Lyns herrer som gjør det godt i klubben. Lyn Damer har igjen inntatt tabelltoppen.

Det er fortsatt en del kamper igjen, men det er ikke tvil om at dette blir en spennende høstsesong.

Lyn Damer møtte serietoer, Urædd, på gresset i Porsgrunn lørdag. Det ble en spennende kamp der begge lag håper på opprykk til Toppserien. Ved å ligge på førsteplass, rykker man direkte opp, mens andreplassen må spille kvalifisering.

LES HELE SAKEN FRA LØRDAG LYN - URÆDD HER.

Lyn møtte Urædd i helgas oppgjør. En tøff kamp om førsteplassen. Foto: Lyn Damer

LES OGSÅ:

Tora (11): – Folk som gjør sånt i Marka, burde ikke få lov til å bruke Marka!

* Nå skjerpes sikkerheten til byens drikkevann

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...