Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

André reddet Kjelsås

Kjelsås-trener Jan Aksel Odden var godt fornøyd med poenget borte mot GBK.

Keepertalentet André Hansen (17) var den store spilleren da Kjelsås som første lag denne sesongen unngikk baklengsmål mot Groruddalen BK på Greibanen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Rødtvedt: Kjelsås endte på en meget solid 4. plass i årets 2. divisjon etter å ha berget poeng mot Groruddalen BK sist lørdag. Mye av årsaken til dette var stortalentet André Hansen's store prestasjoner i Kjelsås-målet. Keeperen som har vært på utlån fra Skeid siden sommerferien satte tidlig standarden og den eminente dobbeltredningen i kampens ellevte minutt beviste hvorfor unggutten også har fått landslagssamlinger.

– Det var utrolig deilig og ikke minst viktig å få til noen gode redninger så tidlig i oppgjøret mot GBK. Vi er også det eneste laget som har holdt nullen her på Greibanen, forklarte Hansen til Nordre Aker Budstikke.

GBK førte kampen

Det var GBK som førte det meste av spillet og hadde ballen klart mest. Men, Kjelsås hadde gjort hjemmeleksa si og forutså mange av hjemmelagets taktiske grep. Med mer dyktighet offensivt kunne også Kjelsås ha omsatt noen sjanser til mål, men totalt sett så burde GBK ha hentet hjem alle tre poengene og ergo bør gjestene være godt fornøyd med poengdeling.

– Vi hadde mange faste spillere ute til dette oppgjøret, men de som spilte skal ha all ære for poeng mot et såpass godt lag som GBK. Vi manglet en del på det offensive spillet og klarte dessverre ikke å utnytte de sjansene vi fikk. Bakover så får vi avverget og spiller en solid kamp, fortalte Kjelsås-trener Jan Aksel Odden.

– Til slutt vil jeg også berømme gutta og laget for en fantastisk flott 4. plass denne sesongen. Med det materialet vi har hatt til rådighet så vil jeg faktisk si at vi har overprestert, avsluttet en godt fornøyd Kjelsås-trener.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...