Nordre Aker Budstikke

Andrine fikk kongepokalen!

Idres Abdulla, trener Håkon Fredriksen og NM-vinner og kongepokalvinner Andrine Farnes Hilton (20). Foto: PRIVAT

Hun satser til OL 2020 i Tokyo, og i helgen tok hun dobbelt NM-gull og hedret med selveste kongepokalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2018 kl 19:42

KJELSÅS: I helgen var det NM i karate, i Bergen. Andrine fra Kjelsås ble dobbelt NM-vinner:

– Jeg deltok i klassen kumite, som er kamp, i klassen kvinner senior, 68 kilo, og kvinner kumite U-21. Jeg tok gull i begge klassene. I tillegg var jeg så heldig å bli hedret med den gjeve kongepokalen, forteller Andrine Hilton (20).

Gir noe tilbake

Kongepokalen deles ut til en utøver av hvert kjønn som har utmerket seg på stevnet.

– Tiger karateklubb har vunnet kongepokalen fem ganger tidligere, og det var derfor utrolig stas for meg og kunne gi noe tilbake til klubben, i form av kongepokalen. Å representere klubben på NM er noe som betyr utrolig mye. Det er en av de få gangene i året jeg får muligheten til å vise frem klubben min, siden jeg nå er fulltidsutøver på landslaget, sier Andrine.

Som også satser mot OL i Tokyo 2020.


Andrine i aksjon under NM i helgen. Foto: Ulf Ørbæk Andersen

Før hun fortsetter:

– Det er viktig å huske hvor man kommer fra, og jeg har spesielt lyst til å takke coach Håkon Fredriksen, men også hele Tiger Karateklubb.

LES OGSÅ: Andrine ofrer utdannelse og jobb, satser alt på OL-2020

Sølv og bronse

Fra klubben reiste også Halvor Grønvold, som tok sølv i klassen kumite herrer senior, i 85 kilos klassen. Idres Abdulla som tok bronse i klassen kata, oppvisning, herrer senior, etter det som fortelles å være en veldig jevn semifinale.


Andrine, Håkon, bronsevinner Idres, sølvinner Halvor og assistenttrener Silje. Foto: PRIVAT

– Vi hadde også med oss Silje Marie Berge, tidligere norgesmester og tigerjente. Hun studerer nå i Bergen og bidro som assistenttrener og oppvarmingspartner. Alt i alt reiser vi fornøyde hjem fra NM i Bergen, oppsummerer Andrine.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

#Tiger KarateVis flere

Tigrene bøtta inn med medaljer

Tigrene bøtta inn med medaljer

Så mange medaljer under NM at klubb-lederen har gått ut av tellinga.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...