Nordre Aker Budstikke

«Bandyens svar på Real Madrid»

Snart på vei til Moskva, Ullevål Bandy-gutta 99: Bak fra venstre: Håkon Jarlsby, Theo Houck, Ola Røed, Fredrik Bakken, Simen Schau, Erik Audun Sørensen, Edvard Lundvold, Timian Strømdahl Fossli, Jesper Gadderud, Jesper Bergersen, Ulrik Larsen og Anders Hareide. Foran fra venstre: Isak Sagedal Aalholm, Petter Sundby Indrevoll, Håvard Nordbrenden og Fabian Ymeri. Foto: Geir H. Bakken, Ullevål Bandy

Ullevål Bandys 99-gutter er invitert til «Friendship Cup» hos Dynamo Moskva, ifølge klubben selv - bandyens svar på Real Madrid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2015 kl 10:20

ULLEVÅL: Ullevål Bandyklubb i Ullevål IL, forteller at på denne tiden av året, er det mest barmarkstrening som gjelder, i påvente av at isen ved Ullevål Stadion blir lagt etter høstferien. Selv om klubben nå også har noe istrening i hockeyhaller.

Dynamo Moskva

Ullevålklubben har denne høsten en spesiell oppkjøring på gang. Ullevål Bandys 99-gutter er invitert til «Friendship Cup» hos Dynamo Moskva, ifølge klubben selv; bandyens svar på Real Madrid. Klubben forteller at på hjemmebanen Krylatskoye, møter 20-30000 tilskuere opp på kampene.

Les også: Garanterer ungdomsklubb på Ullevål i hvert fall i fire år

Bandy hele uken

Gutta reiser i høstferien.

Erik Audun Sørensen (16) fra Berg, og Petter Sundby Indrevoll, (16) fra Ullevål, går begge på Blindern Videregående, og er ivrige bandyspillere i Ullevålklubben.


Det går i bandy stort sett hele uken.

– Gjennom sesongen er det vel treninger og kamper rundt fem - seks ganger i uken. Men så kommer egentrening i tillegg, det er mange på laget som trener mer enn de obligatoriske treningene, forteller Erik.

Les også: Lurer du på hva du skal stemme? Se hva politikerne lover i viktige saker for Nordre Aker

– Kjempebra miljø

Både han og Petter har drevet med andre idretter tidligere, men bandy gikk av seieren.

– Bandy er en morsom idrett, det går fort, i tillegg er bandymiljøet kjempebra. Hele familien min spiller bandy, så naturlig ble det det for meg også, legger Erik til.


Som Petter, tror han at det kan bli tøffer kamper i Moskva i høstferien, kun mot russiske lag. Det blir også treninger i Moskva, ikke bare kamper.

Fysiske

– Nå trener vi hardt fremover mot turen. Russiske lag har ofte mye bredere spillerstall enn oss, og de er nok ganske så fysiske. Men vi har møtt russiske lag før, i Sverige, og spilt bra. Jeg gleder meg veldig, og det gjør resten av laget også, sier Petter.

Erik er enig.

– Det gir masse energi, det at vi skal på denne turen. Klart vi gleder oss!

Les også: Kommunen vil ikke ta regningen: – Utrolig smålig, sier styreleder i idrettslaget


Trening stort sett hver dag, og videregående skole. Blir det tid til andre ting?

Laget er vennegjeng

– Klart mye tid går med til trening og skole. Men det er et velig bra sosialt miljø i klubben, og vi er en stor vennegjeng som henger mye sammen utenfor trening og kamper også. Jeg synes vi klarer å balansere det bra, sier Petter.

Ullevåls bandygutter-99 vant i fjor NM-serien, og tok bronse i NM-sluttspillet. Syv av spillerne er også i U17-troppen som skal spille VM i Russland i januar. Ifølge klubben er alle spillerne på laget fra Nordre Aker.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...