Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Blide skibarn i det siste rennet

Fra venstre Hedda, Ingrid, Anna og Elise, med Kjelsås skihelt Eirik Brandsdal. Foto: TOMAS ØEN

– Det eneste anlegget i Oslo og omegn som nå har realt skiføre, inviterte Kjelsås Langrenn til klubbmesterskap.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2016 kl 16:06

KJELSÅS: Det fortelles om et klubbmesterskap i Kjelsås onsdag kveld, i Linderudkollen, i flotte forhold med masse snø og blide barn.

Nypreppet

– Linderudkollen er nypreppet av Bymiljøetaten - kjempeforhold. Dette blir en en skikkelig avslutning på konkurransesesongen. Kl. 17.00 går første start med Eirik Brandsdal og Moen Fjeld på streken, fra Kjelsås Langrenns hjemmeside.

Her ligger også resultater fra onsdagens klubbmesterskap.

Klubbmesterskapet til Kjelsås Langrenn, onsdag kveld. Her 2007-barn. Foto: PRIVAT

Gøy med Brandsdal

Ingrid Øen (10) var en av de ivrige skijentene i Linderudkollen onsdag kveld.

– Det var kjempegøy å være med. Litt tungt føre - det er jo helt på slutten av sesongen, oppsummerer Ingrid.

Hun fortsetter.

– Det ble jo en flott dag etter hvert - med sol. Og morsom avslutning. Det var jo også gøy å treffe Eirik Brandsdal. Jeg har jo sett han både på Langsetløkka når de åpnet treningsapparatene der, og på TV.

Fart, venner og mye lek

Ifølge Ingrid som forteller om flere grunner til hvorfor hun går på ski.

– En kjempefin idrett. Mye fart, venner og mye lek.

SE OGSÅ VIDEO FRA STARTEN AV RENNET HER

Ros til Bymiljøetaten

Kjelsås Langrenn skriver videre.

– Bymiljøetaten har sammen med vår kunstsnø fått laget veldig bra løyper, det eneste anlegget i Oslo og omegn som nå har realt skiføre!

LES OGSÅ: Natt til torsdag - innbrudd i kafe på Disen

Med følgende løypetraseer:

• 10 km blir 3 ganger blå+rød løype. Samlet distanse ca 9 km.

• 5 km blir 2 ganger blå+rød løype. Samlet distanse ca 6 km.

I tillegg ble det morrostafett med foreldre, styret og trenere, pølsegrilling og premieutdeling.

Jon Solsrud - årets isbjørn - med takk for innsats i løypene - med snø og flotte forhold på Linderudkollen. Foto: PRIVAT

500 langrennsentusiaster

Langrennsgruppa oppsummerer selv etter rennet.

– Klubben mønstret onsdag kveld ca. 500 langrennsentusiaster i alle aldre, til kamp om titler, pokaler og skjold på sitt nye stadion på Linderudkollen. Termometret viste +8
grader da vi innfant oss på arenaen, der det krydde av folk.

Langrennsgruppa skriver videre.

– Kjelsås IL har, etter noen litt tyngre år kommet seg ut av vindstilla. I juniornorgescupen har klubben markert seg, og sågar fått frem en sammenlagtvinner; Håvard Moseby i 17-årsklassen. Bak han bobler det av skiglede. Linderudkollanlegget er kanskje en av de faktorer som skal bidra til å produsere nye løpere som kan overta når Eirik Brandsdal & Co gir seg.

– Ikke minst gjelder det jenteklassen der Ahlsand-jentene får forsterkning fra Nøkkelmo-Ulvang flokken.

Gutta

– Men på dagens 10km fellesstart i fristil for gutter var det ingen som kunne vippe Eirik Brandsdal av pinnen. Rustadløperen Anders Gløersen var for anledningen spesialinvitert for å holde ham med selskap underveis, skriver langrennsgruppa videre.

Men heller ikke den meriterte landslagsløperen fra andre siden av byen maktet å få skotuppen foran Eirik’s i mål.

– Langløper Øyvind Moen Fjeld (Kjelsås/Santander) kom overraskende nær tetduoen. Den ovenfor nevnte Håvard Moseby hang også overraskende lenge på, men måtte kapitulere mot slutten.

Ulvang

– Blant jentene var Nora Ulvang i J18 den sterkeste, men hun fikk overraskende godt følge av Line Maltun Helland i J15. Pensjonerte Astrid Bruland i seniorklassen gikk også brukbart - ifølge klubben.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

" target="_blank">Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...