Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Cup-eventyret over for denne gang

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I førsteomgangen var det Sandefjord som presset på, mens andreomgangen var mer jevnspilt mellom første- og andredivisjonslaget på Grefsen Stadion, onsdag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2016 kl 09:49

KJELSÅS: Etter å ha vunnet 0-3 borte mot Ørn-Horten i første runde av cup'en, endte neste trekning med at Kjelsås skulle ta imot Sandefjord hjemme på Grefsen Stadion. Sandefjord som rykket ned fra Tippeligaen i fjor.

LES OGSÅ: - Fortjener en dag som bare er for dem!

Et lag ikke Kjelsåstrener Eivind Kampen var veldig fornøyd med å få på besøk.

– Ja, hvis man tenker seg at man enten ønsker seg en skikkelig folkefest, eller en størst mulig sjanse til å avansere, så er vel Sandefjord noe av det verste vi kunne fått. Et meget godt lag, men uten det helt store publikumstekket, sier Kampen som er glad for å være med i andre runde, sa Kampen i forkant.

– Men det er klart vi er begeistra for cupen, og gleder oss masse til å måle krefter med den absolutt toppen av Obos-ligaen, la han også til - les hele saken her.

LES MER: Dette tror trenerne om sesongen for Kjelsås, Skeid, Lyn og Korsvoll

Defensivt

I første omgang spilte Kjelsås defensivt, men prøvde på raske overganger. Men likevel under sterkt press av Sandefjord. Kjelsås ble litt lette i duellene. Blant annet ble det 1-7 i cornere etter første omgang sier noe om kampbildet, og Sandefjorddominans.

Kjelsås fikk et mål i førsteomgang, men ble dømt offside.

Høyere opp i andre

I andre omgang kom Kjelsås høyere opp på banen, med høyere press. Kjelsås kom også til muligheter i andre omgang, som var en forholdsvis jevn omgang mellom et andredivisjonslag og førstedivisjonslag.

LES MER: Gutta med gass

Likevel - i 71. minuttet header Kovacs inn i nettmaskene, og Sandefjord tok ledelsen.

Det endte 0-1 på Grefsen Stadion onsdag kveld, og cup-eventyret er over for Kjelsås for denne gang.

Lagene møttes i NM også i 2010. Da vant Sandefjord 3-2 på Grefsen Stadion.

Foto: FOTBALL.NO

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...