Nordre Aker Budstikke

Dagens lyspunkt på sletta

Spennende kamp fredag for Skeids juniorgutter, går de hele veien i år? Foto: SVEN ERIK LILAND

Sett med bydelsøyne i hvert fall. For ellers var det mye tap, tap og tap.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2017 kl 15:08

NORDRE ÅSEN: Det ble mye tap for bydelslagene i Norway Cup og A-sluttspillet torsdag - les egen sak her.

Men Skeid-gutta holder koken. Både juniorene og gutter 14 år er videre i Norway Cup 2017.

Kvartfinale fredag 12.30

De eldste startet cupen med tap - 0-1 mot Bækkelaget. Men deretter gikk det slag i slag for Skeids juniorgutter. Med seier over Bergsøy Il, Os, og Nordre Land i innledningsspillet.

Først ut for Skeid i A-sluttspillet var Vestli i 1/16-delsfinalen. Ikke noe problem for Skeidgutta - 5-0. Neste ut torsdag ettermiddag var Hønefoss i 1/8-delsfinalen. 2-0 til gutta fra Nordre Åsen.

Skeid - Brasil

Og så - fredag klart for kvartfinale, klokken 12.30 på Ekeberg. Mot Casas da Noruega - Bancarios, som har vunnet alle sine kamper så langt i cupen.


– Casas da Noruega - Bancarios er en av fire klubber fra Brasil som har lag som spiller i Norway Cup 2017. Casas da Noruega - Bancarios kommer fra Rio de Janeiro som ligger omtrent 10000 km fra Oslo, der Norway Cup spilles, skriver arrangørene på egen hjemmeside.

Det kan bli en spennende kvartfinale for juniorgutta i årets Norway Cup - Skeid mot Brasil.

Skeid juniorgutter er klare for kvartfinale fredag i Norway Cup: Skeid - Brasil kl. 12.30. Her fra kampen mot Vestli. Foto: SVEN ERIK LILAND

14-åringene også til kvartfinale

Men det skjedde mer å juble for i Skeid, torsdag ettermiddag i Norway Cup. For Gutter 14 år ville ikke være noe dårligere enn de eldre, og spilte seg til kvartfinale, fredag morgen klokken 9.00 mot Kragerø på Ekeberg.

14-åringene startet heller ikke cupen med seier, men uavgjort mot Hamna IL. Men der og ut til morgendagens kvartfinale, har de vunnet hver eneste kamp. Sist ut torsdag med 1/16-delsfinalen og seier hele 5-0 over Averøykameratene. Og dernest 1/8-delsfinale med enda større seier over Bergsøy, hele 8-1.


Vi ønsker gutta fra Nordre Åsen all mulig lykke til videre i sluttspillet i Norway Cup 2017.

LES MER FRA NORWAY CUP HER

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...