Nordre Aker Budstikke

Fotballrunden:

David Tavakoli – back on track

Skeids trener Tom Nordlie og spissen David Tavakoli, fra tidligere anledning. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

Igjen tre poeng til Skeid etter å ha knust Brattvåg på bortebane, mens Kjelsås måtte dele.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 09:28

NORDRE ÅSEN: Skeid i PostNord-ligaen avd. 2, spilte i helgen borte mot Brattvåg, og vertene ble overkjørt av gutta fra Nordre Åsen.

Straffe etter 25 sek

– Det er kun spilt 25 sekunder når Mesut Can felles av keeperen og dommer blåser korrekt straffe til Skeid! David Tavakoli setter straffen lett i mål og laget får en drømmestart på kampen.
Det bølger litt frem og tilbake og så, etter 8 minutter kontrer Skeid og Mesut Can finner Tavakoli som dundrer ballen i mål fra fem meters hold. 2-0 til Torshov-laget!

Fra klubbens eget kampreferat.

David Tavakoli bøtta inn med mål for Skeid, i fjor. Men han gikk glipp av flere kamper tidligere i denne sesongen, på grunn av skade. Men nå er han så til de grader tilbake. Tavakoli scoret hele tre mål i nevnte bortekamp mot Brattvåg, de to andre målene ble satt av Henning Andresen og straffe som nevnt av Mesut Can.

Kampen endte 5-1 til Skeid.

Poengdeling

Kjelsås i samme divisjon spilte uavgjort - 0-0 - borte mot Egersund. det samme måtte KFUM. Det betyr at Skeid troner på tabelltopp med 19 poeng, Hødd ligger på andre plass med 18 poeng, mens KFUM og Kjelsås har 16 poeng.

Så tett i toppen i PostNord-ligaen avd. 2.

Lyn og Korsvoll

Lyn Damer i Toppserien har fortsatt spillepause på grunn av landslagsfotball, mens Lyn Toppfotball herrer i 3. divisjon spilte borte mot Senja, og det ble tap 1-2.

Korsvoll i samme divisjon spilte også borte - mot Finnsnes, og fikk heller ikke med seg poeng hjem.


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...